Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1509 / 223 / 0
Nada się! Organizują u mnie co jakiś czas skup włosów. Jak niefarbowane to sporo możesz wyciągnąć na te narkotyki. Kup więc od razu morfinę i jebnij <100 mg. %-D Co by nie było w knajpie nawet offtopic'u.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 2882 / 303 / 0
ale nikt nie chce włosów ćpuna
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1509 / 223 / 0
Tego wiedzieć nie muszą.
  • 455 / 19 / 0
Sam nie wiem czego sie spodziewałem,w koncu poerwsze doświadczenie z majką,wszystko bylo dopilnowane,lewatywa rowniez
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 1794 / 124 / 0
We włosach podobno całe życie dragi siedzo. Ciekawe, co by z moich dało się wyczytać :cheesy:, ze 100+ różnych substancji już pewnie pykło na liczniku.

A na najbliższe większe grzanie zainwestujem w fenciaka. Akurat się źródełko odblokowało :). Bo bez sensu walić 200 majki naraz i czuć niedosyt. Życie chuj :/.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1509 / 223 / 0
O tak o będziesz leciał ? Srogo, powiem Ci. Zastanawiałam się ostatnio jak Ty to robisz, że żyjesz na jakimś poziomie i (wnioskuję) bez wjebania się obecnie.
  • 2882 / 303 / 0
to jest soroboru kwiat młodzieży polskiej wychowany przez hajpa, on nie da rady?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1509 / 223 / 0
JestemSoba-Chyba pisze:
to jest soroboru kwiat młodzieży polskiej wychowany przez hajpa
:heart: i - nie przestanę tego powtarzać - miał kiedyś włosy, na które bym leciała. Tudzież na niego skrycie, gdyby je jeszcze miał. Czy jakoś tak. %-D
  • 50 / / 0
@Uroboros

Tak mi się przypomniał odnośnie (chyba) cytatu w Twoim opisie, tekst piosenki: "...Nie widząc sensu bytu, powiesz: Nie miałem szczęścia w życiu.
To nie ślepy los, bo miałeś w rękach wybór..."

PS Ktoś Cię tu ewidentnie podrywa %-D
"It's not the end of the world. But you can see it from here"
  • 1509 / 223 / 0
@Scarlett, taaa. Srali muchy, będzie wiosna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.