Na brak snu (gdy leżę godzinę dwie) długo się nie zastanawiam i łykam wtedy nieco więcej.
Nic nie przytyłem po tym leku, ale i nie schudłem: waga stoi w miejscu od dobrych paru lat.
23 lipca 2024briskthoughts pisze: czy przytyliscie na niej duzo tak jak mowia?
Wydaje mi się, że można łączyć z SSRI, ale niech ktos mądrzejszy się wypowie. Ja z zalecenia psychiatry łączę z SNRI (duloksetyna).
@zduszonyszept Na ile dawek masz rozbitę te 200 mg dziennie?
Bo zauważyłem że kasuje mi natrętne myśli przed spaniem i działa ogólnie całkiem miło w tych małych dawkach
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.