Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 416 / 0
11 stron wątku o śmierci jednej przećpanej laski
to forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiać
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 542 / 37 / 0
11 stron dziwić nie powinno.
12 już tak ;p
  • 110 / 9 / 0
10 czerwca 2018Fatmorgan pisze:
Ja jej nie znałam ale z tego co inni piszą to dużo kolegów tu miała, co się dziwisz :)
Czują teraz brak atrakcji...
  • 137 / 8 / 0
Sandra jest mi obojętna, Tracerka szkoda- bo faktycznie, jak ktoś odnotował- miał zajebisty awatar!
Uwaga! Użytkownik haze_warrior jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 585 / 62 / 0
bo dupe miala fajna i tyle, to wystarcza
jakby taka pletz zdechla to by poplakali na pol strony i zapomnieli na wieki
  • 1928 / 191 / 0
Nowej ładnej zwraczałej dupy brakuje.
Take DXM and Be Happy
  • 9389 / 1827 / 2
10 czerwca 2018sidik pisze:
bo dupe miala fajna i tyle, to wystarcza
jakby taka pletz zdechla to by poplakali na pol strony i zapomnieli na wieki
Poza procenteem nikt by nie plakal.
Bba wielu bby wypilo czteropak.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1974 / 524 / 0
10 czerwca 2018Fatmorgan pisze:
No ja liczę na co najmniej 23 strony.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1294 / 230 / 0
Wiecie - mnie wali jaką miała dupę i czy faktycznie była taką femme fatale, jak zdają się sugerować niektórzy, za to za każdym razem, kiedy jej nick powraca jak bumerang, mam ściśnięte gardło, kiedy myślę o jej dziecku. Będzie miało zajebisty dzień matki do końca życia.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 4807 / 267 / 0
Nie mam pojęcia jaką ona była matką ale...

Śmiem wątpić by matka z takimi nałogami była w stanie odpowiednio zająć się dzieckiem.

W ogóle być matką i ładować w żyły speedballe i chlać wódę. No sorry. Może to dziecko wygrało właśnie szansę na lepsze życie.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.