ODPOWIEDZ
  • 142 / / 0
Jak 17h temu przyjąłem w siebie ok 100mg apvp to czy ma to wpływ na 30 min temu zarzucona 350mg bombke z e1? Pozdrawiam

t+1:00, żadnego dzialania, moze lekka senność, oczy normalne.
Za jaki czas bezpiecznie dorzucac?
usunięto - surv
  • 438 / 13 / 0
Było jużkielokrotnie pisane że etylon daje piekne działania w dawdkach 400mg dopapni ewięc następnym razem zarzucam 600mg aby było poczuć to co się zdarzało z sortów jakie ostatnie jadłem parę miechów temui to w niższych dawkaw.

dobra spadam mo ojebałem 6sz
diklazepamu i się powoli ugrzewam. Napiszę coś sensowniejszego jutro
  • 41 / / 0
Etylone:

Pochodzenie? - China
Wygląd - Czarne kamienie - syf jak ich mało.
Dawka 500mg drugi raz bk-MDMA (pierwszy to metylon kupe lat temu)
Działanie typowe dla tej substancji. Przez 10 minut czułem się dobrze wyjebany. Euforia i lekkie zawroty głowy.
A teraz najważniejsze:

Na drugi dzień okropnie bolała mnie trzustka. Tydzień czasu brałem leki.

Czyli nie opylało się.
  • 61 / 1 / 0
@up wina zanieczyszczeń zapewne, bo mi 650mg białego sortu nie zrobiło żadnej krzywdy.
Sub. całkiem spoko podoba mi się mega podniesiona koncentracja i ta nie nachalna euforia. No, ale empatia na nie zmienionym poziomie tak więc bardziej nadaje się do słuchania muzyki niżeli na "domówki"
  • 353 / 5 / 0
No muzyka wchodzi rewelacyjnie.
  • 61 / 1 / 0
a jak jest ze zwałem?? pytam bo zawsze miałem benzo pod ręką, a teraz lece na "sucho"
  • 353 / 5 / 0
Moim zdaniem podobnie jak po 3-MMC.
  • 86 / / 0
Po jakiej ilości ? Oral ? sniff ? Mam sampla i nie wiem w ile celować
  • 353 / 5 / 0
Minimum 250, białego towaru. A jak na imprezę to najlepiej jeszcze dorzucić coś dopaminowego, np. 100 2-FA, albo 200 2-mmc, myślę że było by ok. Tylko oral!
  • 61 / 1 / 0
Jak będziesz mixował to przyjmij 1/3 dawki jednego i drugiego i sprawdz jak się kardio sprawuje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).