Ile ma Twój dindos we wzwodzie?
12 lub mniej
16
3%
13
23
4%
14
46
9%
15
80
15%
16
106
20%
17
85
16%
18
98
18%
19-20
33
6%
21-22
11
2%
23 lub wiecej
38
7%

Liczba głosów: 536

ODPOWIEDZ
  • 86 / / 0
Hehe, pamiętam za młodziaka jak dziewczyna zapytała mnie o długość mojej pytki,mimo że wydziała/macała go codziennie ;-) najwyraźniej ją to bawiło i nie chciała przestać pytać pomimo moich wymigiwań,(nie to żebym się wstydził, kulturalny staram się być po prostu :-D ) w końcu się wkurzyłem i zapytałem jakie ona rozwarcie pochwy buhaha i temat ucichł %-D

Ehh wy kobiety i ta wasza ciekawość...
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Wawoj pisze:
SROM, obczajcie to.
W jeden piękny, jesienny poranek otwieram okno w pokoju i słyszę starą bojcorę z naprzeciwka krzyczącą do psa: ''CZEMU NIE SROSZ''.
Faktycznie, mogli się bardziej postarać z tą nazwą.
A nazwa srom wcale nie pochodzi od "wstydu" i "hańby" tylko pewnej legendarnej pary lumpów. Ojciec Założyciel wsiórów zwiedzał rękami rejony pod spódnicą wiejskiej lumpiary i nagle natknął się na coś długiego, ciepłego i śliskiego.
- Aaa... co to? - zapytał zdziwiony.
- Srom.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 86 / / 0
Ja myślę że to bardziej nazwa wywodząca się od wąsatego morsa %-D Srom-morS, to uderzające podobieństwo...

http://www.tapeciarnia.pl/tapety/sredni ... s_wasy.jpg
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Nie, srom mi się nie podoba. A sromota to inaczej coś, co zabija muchy. Zalecałbym więc używania tego zwrotu tylko w naprawdę beznadziejnych przypadkach. Srom jest więc wyrazem upokorzenia kobiety, nie wiedzieć czemu używanym w medycynie.

Dlatego jestem zwolennikiem sformułowań pełnych czułości i miękkich w wymowie - fujara, chuj, kutas, pizda, dupa (jak widać język polski jest bardziej zasobny w określenia męskiego członka).

A wy jak mówicie na to TAM NA DOLE?
  • 191 / 1 / 0
Wolę cipka niż pizda - pizda jest bardziej wulgarna i kiedy pomyślę pizda to myślę o piździe pod okiem ew cipie starej baby - cipka to co innego. Z kolei w Rumunii mówi się ' pizda frumoasa' tak jak u nas fajna laska, fajna dupa.

A żeby nie było do końca OT to kumpel mówił że od częstego bakania mu się pała zmniejszyła - ktoś coś wie na ten temat? (THC obniża poziom testosteronu bodaj więc może coś być)
  • 909 / 19 / 0
Pilgrim pisze:
Nie, srom mi się nie podoba. A sromota to inaczej coś, co zabija muchy. Zalecałbym więc używania tego zwrotu tylko w naprawdę beznadziejnych przypadkach. Srom jest więc wyrazem upokorzenia kobiety, nie wiedzieć czemu używanym w medycynie.
Srom jest wyrazem upokorzenia kobiety, kobieta jest wyrazem upokorzenia niewiasty - początkowo wyraz pochodził od "kobyły" i niewiasty (od "nie wiedzy"? a więc równie chlubnie) bardzo złościły się, gdy je tak nazywano, aż w końcu uległy, jak zawsze i wyraz się przyjął.
Jak tam sromy waszych kobył?
Kutas to frędzel, nawet panowie nosili taki frędzel przy pasie, w okolicach genitalii - jeden, duży, dorodny, bogaty.
Kutas ujdzie w tłoku (też fajny wyraz), ale wolę penisa i pusię, cipkę z trudem jestem w stanie przełknąć. Tłok byłby dobry.
Jak widzę w autobusach takie naklejki to zawsze czytam je "Kieszonkowcy lubią pieniądze i twój tłok".

http://imgur.com/sUT3a - co Wam to przypomina?
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2011 przez gynoid, łącznie zmieniany 1 raz.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 1 / / 0
gynoid pisze:
Pilgrim pisze:
Srom jest wyrazem upokorzenia kobiety, kobieta jest wyrazem upokorzenia niewiasty - początkowo wyraz pochodził od "kobyły" i niewiasty (od "nie wiedzy"? a więc równie chlubnie) bardzo złościły się, gdy je tak nazywano, aż w końcu uległy, jak zawsze i wyraz się przyjął.
Jak tam sromy waszych kobył?
Kutas to frędzel, nawet panowie nosili taki frędzel przy pasie, w okolicach genitalii - jeden, duży, dorodny, bogaty.
Kutas ujdzie w tłoku (też fajny wyraz), ale wolę penisa i pusię, cipkę z trudem jestem w stanie przełknąć. Tłok byłby dobry.
Jak widzę w autobusach takie naklejki to zawsze czytam je "Kieszonkowcy lubią pieniądze i twój tłok".

http://imgur.com/sUT3a - co Wam to przypomina?
Pani /ciach/ nadal na tym durnowatym forum? Ojoj..
Poza tym z tą kobietą to tak nie przesadzaj bo potrafią być gorsze od facetów i wtedy jak taką określisz?
Co tam u Ciebie słychać? Mieszkasz jeszcze w/ciach/ czy wróciłaś do siebie?

Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2011 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: nie ujawniamy danych prywatnych
Uwaga! Użytkownik QuOne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Dlatego piękny jest wyraz "mężyna", pochodzący z tłumaczenia Wujka. Cokolwiek nie wymyślisz, każde dotychczasowe określenie kobiety wywodzi się z nierównego traktowania. Lachę na to wykładam. Lacha to oczywiście określenie metaforyczne, nie erotyczne. "Obciągnij mi lachę" brzmi źle, za to promowany przeze mnie od kilku postów wyraz kutas tworzy w tym ustawieniu wspaniałą frazę "obciągnij mi kutasa".

I co, mówisz "w pusię"? Mi by to określenie przez usta nie przeszło. Za to "Jak tam sromy waszych kobył?" zajebiste, kupuję.
  • 909 / 19 / 0
Od tych puś i kutasów już mi się w oczach dwoi i przeczytałam:
Pilgrim pisze:
"Jak tam sromy waszych kobył?" zajebiste, kopuluję.
;-)
  • 5299 / 104 / 0
Że też nikt nie wspomni słowa chÓj...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.