Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 394 / 7 / 0
[quote}Ja was nie rozumiem jak można narzekać na smak Neoazariny, przecież te tabletki są dobre jak jakieś cukierki ziołowe][/quote]
Też tak myśle ale ich naprawde nie trzeba rozgryzać ;)
Gratulacje Manganek.
Dzięki za info na tema doz-ów to troche dziwne bo normalnie w DOZ thio po 7+ albo 6,90.
Poprostu babka Ci wydaje czy dostajesz paczke ?
  • 1959 / 59 / 0
- http://www.doz.pl/apteka/p8739-Antidol_ ... tki_10_szt
- http://www.doz.pl/apteka/p6624-Thiocodi ... tki_10_szt

Antka kupowałem po 5,51. Pewnie zaraz przyjedzie :P. Zakładasz konto, tylko imię i nazwisko. Dodajesz do koszyka (pow. 20 zł), klikasz dalej. Wybierasz aptekę jaką chcesz i gotowe.
Za dzień lub 2 idziesz do apteki
"Czy dotarło zamówienie z dozów na "Wolny od Nałogów"?
"5 Antidoli, sratata, 20zł, wyjmuję siatkę zapakowaną, fszifszi -> masz paragon, do-wi-dze-nia! ;-)

Pozdrawiam.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 576 / 8 / 0
a po co jakies neosyfy łykać jak jest antek nie rozumie ?? mocniej klepie?? nie sądze poza tym mniej wychodzi i łykać po 50szt bezsens.. Bawiłem się w kode i różne specyfiki próbowałem.. Antek wygrywa a jak komus się wydaje że te inne syfy mocniej kopią to chyba ekstrakcji najprostszej w swiecie zrobić nie umi i idzie na łatwiznę...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 195 / / 0
Kaamil1922 pisze:
a po co jakies neosyfy łykać jak jest antek nie rozumie ?? mocniej klepie?? nie sądze poza tym mniej wychodzi i łykać po 50szt bezsens.. Bawiłem się w kode i różne specyfiki próbowałem.. Antek wygrywa a jak komus się wydaje że te inne syfy mocniej kopią to chyba ekstrakcji najprostszej w swiecie zrobić nie umi i idzie na łatwiznę...
Nie próbowałeś, to się nie wypowiadaj. Nie musisz rozumieć.
Uwaga! Użytkownik perplexity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 5 / 0
żadna rewelka z tymi netowymi , ja za 3 x tchio płace 14.90 , za 3x antek 12zł
Żeby bez oftopa to po ile stoi neo teraz ? mam zamiar stestować 1 szy raz.pzdr
  • 195 / / 0
michcioms pisze:
żadna rewelka z tymi netowymi , ja za 3 x tchio płace 14.90 , za 3x antek 12zł
Żeby bez oftopa to po ile stoi neo teraz ? mam zamiar stestować 1 szy raz.pzdr
U mnie 6.50.
Uwaga! Użytkownik perplexity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 59 / 0
U mnie 5,75. Hmm, przed chwilą się zorientowałem, że to jest neoAzarina, a nie neoZarina.
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2010 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 576 / 8 / 0
perple próbowałem jakbym nie probował to bym nie pisał że to gówno warte jest...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 576 / 8 / 0
ale jak cię klepie to się ciesz...kiedys napewno jeszcze zmienisz zdanie...

używaj opcji "edytuj"
  • 195 / / 0
Klepie to za duże słowo. Co najwyżej subtelnie smyra, leczy ... %-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).