Też tak myśle ale ich naprawde nie trzeba rozgryzać ;)
Gratulacje Manganek.
Dzięki za info na tema doz-ów to troche dziwne bo normalnie w DOZ thio po 7+ albo 6,90.
Poprostu babka Ci wydaje czy dostajesz paczke ?
- http://www.doz.pl/apteka/p6624-Thiocodi ... tki_10_szt
Antka kupowałem po 5,51. Pewnie zaraz przyjedzie :P. Zakładasz konto, tylko imię i nazwisko. Dodajesz do koszyka (pow. 20 zł), klikasz dalej. Wybierasz aptekę jaką chcesz i gotowe.
Za dzień lub 2 idziesz do apteki
"Czy dotarło zamówienie z dozów na "Wolny od Nałogów"?
"5 Antidoli, sratata, 20zł, wyjmuję siatkę zapakowaną, fszifszi -> masz paragon, do-wi-dze-nia! ;-)
Pozdrawiam.
Kaamil1922 pisze:a po co jakies neosyfy łykać jak jest antek nie rozumie ?? mocniej klepie?? nie sądze poza tym mniej wychodzi i łykać po 50szt bezsens.. Bawiłem się w kode i różne specyfiki próbowałem.. Antek wygrywa a jak komus się wydaje że te inne syfy mocniej kopią to chyba ekstrakcji najprostszej w swiecie zrobić nie umi i idzie na łatwiznę...
Żeby bez oftopa to po ile stoi neo teraz ? mam zamiar stestować 1 szy raz.pzdr
michcioms pisze:żadna rewelka z tymi netowymi , ja za 3 x tchio płace 14.90 , za 3x antek 12zł
Żeby bez oftopa to po ile stoi neo teraz ? mam zamiar stestować 1 szy raz.pzdr
używaj opcji "edytuj"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).