Jak zwiekszam dawke to sie boje ze zespolu serotoninowego dostane ale z drugiej strony to jest MAO-A wiec glownie na dopamine dziala wiec co najwyzej by sie stalo, mysle ze byl bym tylko i wylacznie bardziej pobudzony, czy sie myle moze mi ktos to objasnic bo moj lek chyba nie jest do konca uzasadniony bede wdzieczny :D
Dopóki działa dobrze to dobrze i nie kombinuj, 600mg to nic, spokojnie możesz do tego poziomu podwyższyć, mniej w ogóle nie miałem przewidziane.
Do kodeiny raz w tygodniu jebnę sobie 450-600 moklobemidu w jednej dawce i jeszcze na MPH, nic mi nie jest od kilku miesięcy.
Mam pytanie, Dajmy na to ze poprawa nie bedzie zadawalajaca i bede zmuszony do brania stymulantow zebyc cos robic to ile dni musze odczekac od przerwania leczenia do zazycia czegos z rc np bufedronu ? i jesli juz pytam to mozna z tym lekiem stosowac multiwitamine z zeń szeniem ?
Biore ten lek juz 3 tygodnie poprawa nie jest zadawalajaca 17 dnia zwiekszylem do 450 mg dorzucic do 600 mg po 4 dniach czy jeszcze odczekac conajmniej z tydzien i dopiero dorzucic ??
sony814 pisze: pozatym ja zarlem amfetamine kiedys w duzychh ilosciach czasem nawet wsypana do redbulla .
redbul z feta skad ja to znam:)
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.