Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
Dzieki,wpadlem na to %-D Raczej pytalem zanim przepisze mi lekarz.Ale ok.
Uwaga! Użytkownik metlife nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
Ulotki w Internecie.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 342 / / 0
Witam , na poprzedniej str , opisywałem swoje podanie iv alpry , tylko mam wrażenie , że nieco zjebałem , bo zrobiłem to w jakieś 15 min , fakt roztwór był klarowny czyściutki , nic nie szczypało bo odparowałem spiryt , dodałem wody do inj. pomieszałem i zaciągnołem do pompki przez filterek byłe tego ok 1 cent. I tak teraz sie zastanawiam , czy tam w ogole się coś rozpuściło? bo każdy pisał żeby to odstawić na kilka godz.
  • 1196 / 10 / 0
No a coś poczułeś? To chyba zasadnicze pytanie.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 3 / 0
Ugh pisze:
No a coś poczułeś? To chyba zasadnicze pytanie.
Ciekawe , czy coś poczuł... Drogi podania alpry istnieją tylko doustne...
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 886 / 9 / 0
bezsensem jest podawanie iv jakichkolwiek benzo ponieważ najlepszą biodostępność mają podane doustnie :) gra nie warta świeczki
  • 554 / 3 / 0
Wiadomo, ale chodzi też o to że nie wszystkie służą do podawania iv. A skoro nie służą, to mogą nie działać.
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 154 / 2 / 0
Troche mnie zastanawia fakt urwania filmu i zasypiania a raczej może to jest utrata przytomności po podaniu 3-4mg klona w roztworze soli fizj. i gliceryny jednak wczesniej podgrzane na łyżeczce i przefiltrowane - czy podgrzewanie nie ma na to wpływu?? Podobno jak kimałem miałem lekkie tiko-drgawki czy jakby to można nazwać ;/ no i delikatne wejście czuć (wejście, a raczej szybkie działanie nagle jednak bardzo sympatyczne najlepiej na skręcie). Ktoś testował te metode i miał podobne odczucia bo mam kumpla który miał tak samo a tolerke mamy wyrobioną i po 12mg mi sie nawet film nie zrywa, ale troche seplenie jak napity :)
  • 336 / 4 / 0
corvus pisze:
Może ktoś wie czy zolpidem można w ten sam sposób spreparować do podania i.v.?

Zolpidem najlepiej sniffowac po uprzednim dokładnym rozkruszeniu tabletki (Sanwal , Stilnax itp.) efekt po wciagnieciu jest prawie rownie szybki i efektowny jak po podaniu dozylnym.
no wlasnie ja od pewnego czasu biore zolpi 10 mg i gowno nawet dale, czasem po 2 tabletki zjem to usne, a jaka ze w pn mam wazne spkanie musze sie wyspac wiec moze pukniecie w kanal bedzie madrym pomyslem? tylko czy to nie uzalenia i nie poplyne jak zawsze oral i sniff szesl?
  • 27 / / 0
Zolpic raz waliłem w kanał z kumplem to na następny dzień miałem 2x większą dłoń do tego + jakieś 1-2tyg nie mogłem nawet kawy unieść. Ale być może było za dużo (1 opakowanie zeszło nam) aha i jeszcze lekkiej padaki dostałem w nocy :)
Więc ogólnie nie polecam stosowana i.v.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.