W jakich porach dnia najlepiej to brać, i jakie dawki na początek? Pozdro
again and again
koniu19 pisze: Wpadło mi w łapska opakowanie Fluo po 20 mg. Ale niewiem do konca jak to dawkować. Biore 3 dzień po 20 mg rano i 20 mg wieczorem przed snem.
W jakich porach dnia najlepiej to brać, i jakie dawki na początek? Pozdro
Lekarzom niewierze. Zamierzam zrobić sobie kuracje Fluo. Brałem wcześniej inne antydepresanty; Anafranil i Luxete. Chyba największe oszołomy biorą antydeprasanty zeby się naćpać. Na chuj mam iść do lekaza jak on mi powie to co ja wiem. Mam dostęp do Fluo i moge mieć w chuja tego. A biore to bo mam problemy z nastrojem i lękami.
@ aree1987
Tez mi się wydaje ze 20 mg wystarczy, czuje na razie troche skutków ubocznych, ale juz powoli mijają. Zobaczymy jak bedzie po 2 tygodniach. Anafranil po takim czasie dawał juz porzadane efekty, niewiem jak z Fluo, ale jestem pozytywnej myśli. Pozdro
fluo bierze sie w jednej dawce dobowej na 100% to ma bardzo dlugie t1/2 wiec nie ma sensu dzielic na rano/wieczorem itp ... bierz raz dziennie tak jak Ci pasuje mozesz rano, w poludnie czy wieczorem ... decyzja nalezy do Ciebie
dawkowanie tego do standartowo 20-60mg
Lekarza nie musisz wierzyc ja tez nie wierze wiem wrecz kiedy mnie klamia czasem udaje ze nie wiem czasem opierdole wiesz roznie bywa ale lepiej chodzic niz brac ot tak na wlasna reke czemu ... ???!!!
np. dlatego ze cokolwiek jakas wtopa z policja, kolizja drogowa, nie wiem mozliwosci wiele ...
jesli masz we krwi drugs bo lekarz zapisal to znaczy ze jestes chory i biedny
jesli masz we krwi drugs bo sobie sam zaleciles - to jestes cpun
hehe
Dzieki za rady ;-) . Przezuciłem sie na system brania z rańca. 20mg myśle ze wystarczy, później jak by co podwyższe do 40mg. Biore Fluo zaledwie od soboty a juz dzisiaj poczułem pozytywne jej działanie. Powoli chyba sie rozkręca. Co do lekarza to jeszcze nie wiem. Moze sie namysle i pójde. Ale to wtedy jak by Fluo nie zadziałało za dobrze.
A powiedzcie no mi ludziska jak to jest z alkocholem. Bo jak normalny człowiek lubie wypić po pracy ze 2 piwka na wieczór. Czy to może zaszkodzić w terapi z Fluo? Pozdro :-)
John Stuart Mill pisze: Ogólnie ot też proponję się wysrać na anty
ja juz przerabialem 'wszystkie' leki zostal mi tylko bupropion (nie chce tego testowac bo kilka osob pisalo ze wlasnie on nie jest na leki tylko pobudza tak nieprzyjemnie) i mirtazapina + moze jakis neuro uspokajajacy
generalnie z niczego mnie nie wyleczyly (a czy bylem chory?), powiem wam szczerze koledzy ze najlepiej na moje problemy z psycha dzialal... GBL, lepiej niz wszystkie te leki razem wziete (antydepresanty)
zawsze sobie wzmawialem rozpoczynajac kuracje - tym razem podziala dobrze, mocno, ale generalnie wiekszych roznic miedzy kolejnymi antydeprechami nie bylo (u mnie), a czytajac forum widze ze coraz wiecej osob ma podobne zdanie na temat tej grupy lekow co i ja
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.