Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 144 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sei »
eh eh, sporo godzin bez snu, nadal nie chce mi sie spac, siedze sama w domu, współlokatorzy wyjechali a mi sie wydaje ze ktos cały czas buszuje po domu <_< staralam sie zasnac przez caly dzien ale za cholere nie moge, dobra f. byla, to fakt ale zawsze jakos udawalo mi sie kimnac chociazby na troche. Starac sie zasnac czy wymeczyc organizm do konca ? Spac jutro moge do godziny 12.
Jestem w rozterce i nie lubie byc alone at home :scared: :scared: :scared:
positively unethical.
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Nie chcę Cię martwić, ale z własnego doświadczenia wiem, że nawet jak się położysz ciężko będzie Ci zasnąć. Ja zawsze starałam się przemęczyc do granic możliwości kiedy zasypiałam prawie na stojąco/siedząco i wtedy szybko pod kołderkę. Przeważnie dawało radę ale też nie zawsze. Wtedy zazwyczaj działa kolejna kreska... Ale tego nie polecam. Zapowiada to wtedy dłuższy ciąg.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 144 / / 0
hm, pierwszy raz spróbowałam w wieku 16-17 lat czyli juz 4 lata lecą. Jak juz wczesniej wspomnialam, nigdy nie mialam ciągów, only na imprezach czy domówkach. A że takowe zdarzały się w gruncie rzeczy co tydzien no to wychodziło jak wychodziło. Mialam przerwe od wszelkich dragów ponad rok, i w pazdzierniku zeszlego roku, pamietnego dnia 23 pazdziernika f. znowu zawitała w moim krwioobiegu ;]
Fasolka opowiedz coś wiecej o swoim ''współlokatorze'' :cheesy:
positively unethical.
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
No to ładnie. Chociaż ciągów nie miałaś o tyle dobrze. A to wykańcza najabrdzie. Psychicznie może aż tak nie, ale za to fizycznie dostaje sie po dupie.

No cóz, mój współlokator jest wysoki, przytsojny, miły, wygadany, czuły, delikatny, nie gardzi MJ i innymi wynalazkami, okazał się być bardzo opiekuńczy, jest odpowiedzialny, ma pracę o której JA zawsze marzyłam :-p, można z nim pogadać na każdy temat i w pewnych sprawach jest ... :blush: nie powiem :-D Ogólnie rozbaraja mnie tak, że jak czasami coś powie to mi mowę odejmuje. Wie jak dogodzić kobiecie :-D Ale offtop. Taki prywatny. :-p Ale co tam. Raz kiedyś chyba można się wyagdać nie? %-D
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Snorlax »
Zawsze jak myję głowę to słyszę różne głosy, jakby ktoś głośno rozmawiał w pokoju obok, także już to ignoruję :)
'Wszyscy wiedzą' to też już standard, a ostatnio jak jechałam warszawskim metrem to słyszałam głos kolegi ktory siedzial na przeciwko mówiący głośno SEEEEN SPAAANIE SEEEEN UAUAUAUA i moją ksywkę. To bylo calkiem zabawne i rozlegało się w głowie.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SS1124 »
ja natomiast mam wrażenie jak by ktoś dzwonił cały czas do drzwi...ale już się przyzwyczaiłam :-)
  • 144 / / 0
po jakims ciągu czy jednorazowym wciagnieciu ?
positively unethical.
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Zależnie od psychiki ~2-4dni, no i od jakości futra - lepszy - pozniej sie pojawia schizy. 6 dni to juz jest rzeź %-D
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SS1124 »
Po ciągu :blush: niestety... ale jak tu odmówić sobie i innym :-)
  • 144 / / 0
skoro ją lubisz to chyba jeszcze nie miałeś hardcorowych paranoi.
no chyba, ze lubisz hardcore ;]
positively unethical.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.