Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 158 / / 0
ej 2 dni temu napocząłem wora penta z [cut] i rozdzieliłem sobie na kilka worków,wczoraj patrze a kryształ z białego zaczął zmieniać kolor na żółty, dzisiaj to juz jest kolor porannego moczu. Miał tak ktoś? Czy to przez to ze zamaiłem go sodą oczyszczona? xd
"Nie zapomnę tych wszystkich akcji po klonach"
  • 1107 / 52 / 0
Dokladnie to przez sode oczyszczona. Pozegnaj sie z pentkiem nie nadaje sie juz do niczego. Co za lep haha
Chuj na kaczych łapach
  • 1628 / 198 / 0
Potwierdzam. Masz nauczkę, że się nie żeni towaru.
  • 158 / / 0
ok wygląda to niedobrze jest żółte i jakby mokre ale działa jak natura chciała tylko zawaliscie piecze przez te sode najwyrazniej. ale mocy nie straciło wiec ok moze sobie wygladac kiepsko elo (sorry nie wiem jak edytowac postix)
"Nie zapomnę tych wszystkich akcji po klonach"
  • 182 / 4 / 0
Ale koleś, to już wiem kiedy widzę żenione gówno :D
A widziałem taki mokry żółty szajs kiedyś...

Jak sprzedawałem dawniej znajomym, teraz to moi koledzy, pjenta 1.35 z wagi za 50zł(przebitka jeden raz) to widzieli w tym worku dwie sztuki, na tamte czasy xd
Jak teraz jak ja kupię coś z ulicy, tak się stanie że dostane 3/4 albo kurwa 1/2 sztuki słyszę od nich:|
"Bo ty bierzesz wszystkich swoją miarą, nikt ci nie sypnie do worka 1.3g :D"
(gram i 35 dziesiątych worek)
Na policje dzwoniłbym, jakbym tylko kurwa mógł.
  • 22 / 1 / 0
uważam że pentedron może ubiegać się o pierwsze miejsce w konkursie na substancje z najgorszym zjazdem /w moim wypadku mefedron też fatalnie zwałuje - moralniak i negatywne podejście po wszyskiego/
pomijając fakt że beta-ketony to syf, to pentedron, jeszcze najlepiej ze słabego batcha jest worst shit ever.. ;/
  • 158 / 2 / 0
kowalskii pisze:
Bo z pentakiem tak jest jak się za mało zajebie to jest instant zwała. Dziwna sprawa, bo jak walnę normalego pentedronu, to po kresce lub 2'óch mam zwałe, ale jak zrobię sztukę to jestem tylko zmęczony+bezsennosć, (nie piszę o big cristalach z dziwnym smkiem/zapachem, bo tego ile bym niezajebał to jest skurwiała zwała).

A i przypomniało mi się, ze podanie SC niewielkich ilosci (kreski, czy dwóch) też zapewniało brak zwały.

SC?

subcutaneous - iniekcja podskórna
| 13 |
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 1180 / 5 / 0
W sumie już jakiś czas temu przypierdoliłem spida też SC i także nie było żadnej zwały, nic. Przestawało działać i tyle, aż dziwne.
  • 46 / / 0
Jak to wypada z porównaniu z 3-MMC? Da się po tym uprawiac seks chłopaki?
Co do kobiet i stymulantów, to z doświadczenia zauważyłem że łatwo się im wjebać z tego powodu że są uparte i uważają ze 'w cale nie są 'wjebane', Taa, narko związki.
  • 192 / 2 / 0
Kolego nie porównuj tego do penta bo to zupełnie inna kategoria.
Pentka masz na pobudzenie a 3mmc gdy chcesz przyjemny stan, posiedzieć, "cieszyć sie życiem".
Jesli chodzi o seks to po pencie nie jest taki przyjemny ale dać sie da.
Po pewnym czasie troche ciezej ale idzie jakos.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.