Na razie trzeba sobie pomagać sildenafilem.... On niestety uczula.
Więc cudownie w głowie mieć coś co potęguje uczucia potęguje doznania a nie ma negatywnego wpływu na sprawność.
PS. Moje hobby z żoną to swing.
Jeżeli ktokolwiek o tym myślał polecam śmiało, przez te osiem lat nigdy nie byliśmy zawiedzeni. A może po prostu mamy szczęście
Kiedyś bardzo zatraciłem się w alfa pvp i również bardzo tęsknię.
Obecnie bardzo się kontroluje i od kiedy odkryłem swojego grala to zatraciłem się w pregabalina. To ciekawe bo nie lubię alkoholu i są mi obojętne benzodiazepiny.
Na pewno jeszcze dużo jest do odkrycia.
Dawno nie brałam, a faza mi się zajebiście podobała xd
Jedynie co mogłem wziąć to właśnie kryształ, robi robotę na długich wyczerpujących imprezach o których wcześniej wspominałem. Chodź ponoć są lepsze. Kryształ powoduje z koncentrację, A jeżeli nie weźmiesz się go za dużo to i sprawność seksualną na kilka godzin. Na kilka godzin dobrego seksu. Śmiesznie mam wtedy słowotok, i mówię dziewczyno mnóstwo komplementów...... Fajne są ich wtedy reakcje.
Pomarzyć zawsze można :(
A z realnych rzeczy które istnieją to prawdziwa, czysta l kokaina z kolumbii której bierze się odrobinę i jest pięknie, kraku, metylofenidatu oraz lisci koki.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.