Po takim miesiącu kiedy mi się kończyły tabsy a nie miałem jak załatwić to brałem 1 tabletkę rano 40 mg i do następnego poranka bez skręta plus przez pierwsze 2-3 godzinki coś tam nawet było czuć że jest przyjemnie. Skręt się szybko pojawia po oksy takie mam wrażenie.
A dziś będąc już 2 dzień bez oksy, na rozwijającym się skręcie - czułem się zle na żołądku i jelitach, ogarnąłem sobie i chciałem wziąć 2 tabsy, zmylem otoczkę, rozgryzam i jak poczułem ten ohydny smak to mnie strasznie zemdlilo ale jakoś to popilem z tym że po 10 sekundach wszystko zwróciłem. Nawet nie chce mówić jak strasznie się wkurwiłem..
02 lutego 2019BlueGrey pisze: Po takim miesiącu kiedy mi się kończyły tabsy a nie miałem jak załatwić to brałem 1 tabletkę rano 40 mg i do następnego poranka bez skręta plus przez pierwsze 2-3 godzinki coś tam nawet było czuć że jest przyjemnie. Skręt się szybko pojawia po oksy takie mam wrażenie.
Schodząc po 10 mg dziennie da radę przejść odstawienie bez jakiegoś skręta większego?
e: No i jeszcze pytanie - czy mając oxy pod ręką będziesz w stanie robić zaplanowaną redukcję, czy zjesz wszystko w 2 dni? :)
Jestem na sertalinie 50mg/d
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
High nieporównywalny do lowu
sorry no swag
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.