Po takim miesiącu kiedy mi się kończyły tabsy a nie miałem jak załatwić to brałem 1 tabletkę rano 40 mg i do następnego poranka bez skręta plus przez pierwsze 2-3 godzinki coś tam nawet było czuć że jest przyjemnie. Skręt się szybko pojawia po oksy takie mam wrażenie.
A dziś będąc już 2 dzień bez oksy, na rozwijającym się skręcie - czułem się zle na żołądku i jelitach, ogarnąłem sobie i chciałem wziąć 2 tabsy, zmylem otoczkę, rozgryzam i jak poczułem ten ohydny smak to mnie strasznie zemdlilo ale jakoś to popilem z tym że po 10 sekundach wszystko zwróciłem. Nawet nie chce mówić jak strasznie się wkurwiłem..
02 lutego 2019BlueGrey pisze: Po takim miesiącu kiedy mi się kończyły tabsy a nie miałem jak załatwić to brałem 1 tabletkę rano 40 mg i do następnego poranka bez skręta plus przez pierwsze 2-3 godzinki coś tam nawet było czuć że jest przyjemnie. Skręt się szybko pojawia po oksy takie mam wrażenie.
Schodząc po 10 mg dziennie da radę przejść odstawienie bez jakiegoś skręta większego?
e: No i jeszcze pytanie - czy mając oxy pod ręką będziesz w stanie robić zaplanowaną redukcję, czy zjesz wszystko w 2 dni? :)
Jestem na sertalinie 50mg/d
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
High nieporównywalny do lowu
sorry no swag
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?