Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1683 / 126 / 0
Kto jeszcze dzis przerwie swoj okres abstynencji? xD
  • 1509 / 223 / 0
Ej, ale i tak mi dobrze idzie, prawdaaaa ? (Tutaj wszyscy mnie chwalicie)
Nie walę już od trzech miesięcy, wyłamałam się łącznie może z 5 razy, nie więcej. I to tak raz na jakiś czas, a nie że codziennie czy co 2-3 dni waliłam.

Edit: Wiadomość z 14.37 - kumpel jedzie właśnie na terapię dzienną. Nici z ćpania. Może to i dobrze. ;)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 138 / 1 / 0
Zajekurwabiście ^^

Mam jakieś dziwne ciśnienie w głowie o.O
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 303 / 0
kodeina jest odpowiedzią na wszystko!

To a propos postu wyżej, i a propos nazwy nowej knajpy. Co wy na to?

W ogóle może zbierzmy z ostatnich paru stron te propozycje i machnijmy ankiete?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 138 / 1 / 0
Gud ajdija
Uwaga! Użytkownik nierozumiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 214 / 18 / 0
2 tygodnie bez kody, wewnętrzne ciśnienie na mocniejsze ugrzanie. Pół roku temu jeszcze "mnie to nie dotyczyło", mogę walić na sportowo. Tramal chuj, DHC ni mom jak skombinować, kierwa
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2976 / 256 / 0
Kolejny dzień i kolejne 3 dychy w plecy, przez tą kurwę zbankrutuję i ogłoszę upadłość chyba. Albo wezmę dofinansowanie z UE na temat "upadek posmarowanej kromki chleba a grawitacja" i przećpam większość z tego.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
dex na podbicie srogo wygrzał wczoraj, dziś odcinek drugi i dłuższa pauza bo spadam na festiwal więc tylko mj i alko bedzie grane.
Nieprzyjemnie się trochę na żołądku zaczepił ale obyło się bez żygania...na szczęście, bo z wyra bym się nie wygramolił.
My abandoned narcotics have abandoned me.
  • 138 / 1 / 0
Chujtokogo ale źle mi
  • 38 / / 0
włącz se American Pie, leci na Polsacie
do tego wagon piw, chujowe żarcie - najlepsza recepta na marnowanie życia
My abandoned narcotics have abandoned me.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami

22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.