Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
@DelicSajko nie polecam liquidów i w szczególności e-papierosów. Można dostać astmy oskrzelowej i przewlekłej obturacyjnej choroby pluc która skraca życie o 10-15 lat.
https://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_cigarette#Health_effects pisze:E-cigarettes increase the risk of asthma by 40% and chronic obstructive pulmonary disease by 50% compared to not using nicotine at all.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
10 czerwca 2022london5 pisze: Nowe wyszło - ADB-BUTINACA .
I jak z sytuacją prawną AB-PINACA ? Ostatni post w temacie jest z 2018r.. a pamiętam, że po zdelegalizowaniu tego jakiś czas później znów była legalna.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Pytam z sentymentu, bo od nich się zaczął moj krótki ale dość intensywny romans z syntetycznymi kanna
Zawsze beka z tych odpadów co wyglądają jak opakowanie po kartach od pokemonow xDDD
Cytując "Zawsze beka z tych odpadów co wyglądają jak opakowanie po kartach od pokemonow"
Maczanki są były i wydaje mi się że będą. Kannabinoidy są nadal łatwo dostępne a ludzie (a może raczej pokemony) to kupują.
Tak wyglądały:
[ external image ]
Po delegalizacji słuch o nich zaginął, a szkoda bo seria Jokerow była kozacka
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.