Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
@DelicSajko nie polecam liquidów i w szczególności e-papierosów. Można dostać astmy oskrzelowej i przewlekłej obturacyjnej choroby pluc która skraca życie o 10-15 lat.
https://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_cigarette#Health_effects pisze:E-cigarettes increase the risk of asthma by 40% and chronic obstructive pulmonary disease by 50% compared to not using nicotine at all.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
10 czerwca 2022london5 pisze: Nowe wyszło - ADB-BUTINACA .
I jak z sytuacją prawną AB-PINACA ? Ostatni post w temacie jest z 2018r.. a pamiętam, że po zdelegalizowaniu tego jakiś czas później znów była legalna.
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Pytam z sentymentu, bo od nich się zaczął moj krótki ale dość intensywny romans z syntetycznymi kanna
Zawsze beka z tych odpadów co wyglądają jak opakowanie po kartach od pokemonow xDDD
Cytując "Zawsze beka z tych odpadów co wyglądają jak opakowanie po kartach od pokemonow"
Maczanki są były i wydaje mi się że będą. Kannabinoidy są nadal łatwo dostępne a ludzie (a może raczej pokemony) to kupują.
Tak wyglądały:
[ external image ]
Po delegalizacji słuch o nich zaginął, a szkoda bo seria Jokerow była kozacka
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.