Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Spotkałem się z czymś podobnym w Polsce ostatnio. Na jakiś mocny beta keton nie wyglądał, bo krótko działał i nie powodował nawet zwały, czy suchości w ustach. A wciągnąłem dwa grube wąsy.
Wszyscy mówili, że to lajtowe.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 0 / / 0
mdma?
Nieprzeczytany post autor: habibi1337 »
Dostalam dzis niby MDMA bez logo, bardzo mocno niebieskie, kruszace sie i brudzi rece (tak jakby niebieskim barwnikiem) ponoc mocno kopie i tyle o tym wiem. Wie ktos conto moze byc? Cos tam czytalam ze moze kryszal ale jaki sens wtedy mu kolor zmieniac? Mial ktos moze z czyms podobnym doczynienia? :-)

Przeniesiono z osobnego tematu do wątku diagnostycznego. taurinnn
  • 200 / 16 / 0
Jezeli chodzi o okragle pillsy to pewien vendor z pasja kiedys takie mial w ofercie podpisane jako analog MDMA, dobrze robily, ale mnie dosc szybko puszczaly, natomiast u kolezkow ladnie ponad godzine trzymak peak, wiec moze wina czegos u mnie
  • 0 / / 0
Właśnie one ksztaltem przypominaja transformersa wiec nie wiem sama, zobacze pozniej :D
:blush: :blush:
  • 200 / 16 / 0
Z tylu jakis napis?
  • 0 / / 0
zero,nic kopletnie
:blush: :blush:
  • 3 / / 0
Zakupione w NL.
Siema, domyśla się ktoś może co to może być? 5 w jednej grudzie. Da się zgnieść w palcach, kruszy się latwo na coraz mniejsze grudki aż zaprzeztaje na grudkach wielkości glowki od szpilki i te grudki są białe a czasami trafia się taka bardziej przezroczysta kuleczka. Jak są takie małe to trzeba je karta "rozsmarować" i wtedy całość staje się lepka. Smak chemiczny, najpierw boli w język jakby wyzeralo a po chwili czuć gorzki chemiczny przyjemny smak.
Mocno drażni sluzowke, szybko się wchłania czasem nie ma spływu.
Zapach dziwny chemiczny nie jak zwykłą amf, trochę jakby zalatywalo owocowo hah jakby jabłko.
Efekty to bezsennosc, brak laknienia, fioletowe nogi, pobudzenie bardziej psychicznie niż fizyczne, od razu po wciagnieciu szybkie bicie serca, brak zjazdu, trzyma z 6 godzin. Dawkowanie jak ulicznik czyli na oko nigdy za dużo +/- 250 do 300 mg.
  • 1 / / 0
znalezione
Nieprzeczytany post autor: np-ole-123 »
Witajcie! Znalazłam dzisiaj coś niepokojącego. Jest to „tabletka w kolorze pomarańczowym i jest ona „plastikowa” tzn taka niepowlekana, podłóżna. Przegryzione. W srodku biały prosze. Bardzo bardzo gorzki. Potrzebuję inforamcji co to może być. Na pewno nie jest to zwykły lek! :kotz:
  • 5 / / 0
Jeśli dodałam post w złym miejscu to przepraszam ...

Czy ktoś z was spotkał się z substancją, która sprzedawana jest jako amfetamina, ale nią nie jest ? Kupiłam (niby)fetę od gościa, od którego wcześniej nic nie brałam. Pachnie i smakuje w zasadzie jak feta, ale słabo intensywnie. Wciąganie nie jest bolesne. Słabo pobudza. Brak poprawienia nastroju czy słowotoku . Po godzinie obraz zaczyna się lekko rozmazywać, dźwięki robią się przytłumione. Okropna suchość w ustach i kołatanie serca. Czuję się otępiała, trochę zagubiona, ogólnie naćpana, ale w nieprzyjemny sposób. Oprócz tego drętwienie mięśni i naprzemienne uderzenia gorąca i zimna. I uczucie jakbym miała zaraz dostać zapaści.
Za pierwszym razem myślałam, że po prostu schizuję albo, że za duży pas. Następnego dnia dla porównania wciągnęłam inną i wszystko było git. Gdy zeszło walnęłam małą kreskę tej dziwnej - znów to samo.
Rozmawiałam ze znajomym, który twierdzi, że słyszał już o czymś takim.
A wy ? Ktoś coś co to może być ?
  • 376 / 10 / 0
Prosiłabym o weryfikacje czy to keta.
Śnieżnobiały kolor, proszek z malutkimi kryształkami. Posmak lekko gorzki i bardzo wyczuwalny słony. Efekty działania wraz z odstępami czasowymi się zgadzają idealnie.
Niestety nie mam teraz do dyspozycji foto, postaram się dodać.
Z góry thx za pomoc.

Przeniesiono do wątku diagnostycznego. taurinnn

https://zapodaj.net/8945caf1f9f19.jpg.html

/Scalono./ misspill
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".