do tego zauwazylem ze ziolo na banie nie klepalo tak mocno podczas cyklu jak po nim moze to przypadek moze nie kto wie
znacie polecacie jakies inne tego typu substancje jak fenek czy cos ?
pozdro
08 lipca 2022Morfix pisze: To już chyba koniec ery fenibutu wszędzie jest niedostępny
mi prawdopodobnie jutro przyjdzie paczuszka z pure fenibut rev. w kapsach 900mg z profi suple takze dam znac czy legit warto czy nie 2 stowy prawie zabulilem joł
12 lipca 2022TheSilentDuck pisze: Chcę lepiej poznać się z phenibutem. Czy oferty z polskich sklepów (ie. pierwsze kilka wyników w duckduckgo) są legitne, czy trzeba szukać za granicą?
Jeśli chodzi o mix z alkoholem, to wypiłem może setkę Jaegermeistera z redbullem i zapadłem w krótką, lecz bardzo przyjemną drzemkę z lekkimi snami na jawie. I owszem, nieco ośliniłem poduszkę.
EDIT: pacjent zjadł 4 miarki 500ml dołączone przez sprzedawcę do zestawu. Odnośnie powyższej wymiany zdań i porównania do pregabaliny — ja działania tej drugiej nie odczuwam (odczuwam tylko odstawienie, ale minimalnie). W przypadku phenibutu nie ma chuja: substancja działa, alkohol wzmacnia niesamowicie i — uwaga — nie mam ochoty na kolejny koktajl.
Działa tak, że już mogę wyobrazić sobie, jak mniej-więcej będzie wyglądał zjazd ehe
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.