Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
siema ja fenibut z ciekawosci zamowilem ze szwajcarskiego sklepu odebralem 22 czerwca i ogien to byly kapsulki po 500mg fenka to zarzucalem z rana 5 tabletek pozniej co jakis czas dorzucalem cyk cyk jedna za druga kapsulke i tak 2 dni w dniu trzecim tak samo plus skuszony wypowiedziamy innych uzytkownikow wzialem donosowo troche bolalo ale chuj i tak sobie codziennie bralem i furałem male takie pamietam ze ktoregos dnia nie pamietam ktorego bo duzo jaram obudzilem sie jak mlody bog przespalem tylko 4h a wstalem tak naspidowany i tak caly dzien a na nastepny normalnie juz i tak az sie skonczyl fenek no i teraz jest 8 lipca no z tydzien minal jakos moze nie wiem zadnych efektow odstawiennych ale pamietam raz podczas dnia na cyklu fenibutowym cos robie i nagle czuje sie jakbym umieral taki najgorszy zjazd z kacem na raz mnie dopadl dramat z 2-3 minuty tak trzymało i puszczało i zdarzyło sie to 3! razy podczas tego jednego dnia, na nastepny dzien tez raz a pozniej do teraz nie bylo juz nic
do tego zauwazylem ze ziolo na banie nie klepalo tak mocno podczas cyklu jak po nim moze to przypadek moze nie kto wie
znacie polecacie jakies inne tego typu substancje jak fenek czy cos ?
pozdro
Uwaga! Użytkownik krejzimartino69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1070 / 137 / 0
08 lipca 2022Morfix pisze:
To już chyba koniec ery fenibutu wszędzie jest niedostępny
To, że nie ma na allegro nie znaczy, że to koniec phena. Ze stanów to sprowadzają w kilogramach w super jakości.
  • 35 / 5 / 0
@Gulasznikov skończyłem już tą puszkę i wyrzuciłem do kosza ogólnie nie mam zamiaru bawić się już w gabanergiki wymieniasz 1 dzień super haju na 1 dzień ujowy na zajutrz. Zostało mi zioło i stymulanty ale po nich nie chce się jeść a po ziole nie chce się nic robić, pewnie dlatego już nie palisz?
  • 46 / 8 / 0
Chcę lepiej poznać się z phenibutem. Czy oferty z polskich sklepów (ie. pierwsze kilka wyników w duckduckgo) są legitne, czy trzeba szukać za granicą?
  • 9 / 1 / 0
@TheSilentDuck
mi prawdopodobnie jutro przyjdzie paczuszka z pure fenibut rev. w kapsach 900mg z profi suple takze dam znac czy legit warto czy nie 2 stowy prawie zabulilem joł
Uwaga! Użytkownik krejzimartino69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
12 lipca 2022TheSilentDuck pisze:
Chcę lepiej poznać się z phenibutem. Czy oferty z polskich sklepów (ie. pierwsze kilka wyników w duckduckgo) są legitne, czy trzeba szukać za granicą?
Swiss herbal na pewno jest legitny.
  • 9 / 1 / 0
dobra przyszlo, zarzucilem tego specyfiku na prawie pusty brzuch o 17 zapijając kawką 3 tabsy(2,7g) jest godzina 18.45 czuje ze klepie takze git specyfik dzialanie = do fenka ze sfissa a nawet bym powiedzial ze ciut mocniejsze, moze dlatego ze w tamtym byla jeszcze lteina a tu czysty fenek, nie wiem pozdro
  • 4 / / 0
warto spróbować fenibutu mając pregabaline i i doświadczenie z nią? bo generalnie obie reczy są prawie identyczne
  • 445 / 13 / 0
Praktycznie wcale nie są identyczne...
  • 46 / 8 / 0
Pierwszy kontakt z phenibutem, kupiony w sklepie szwajcarskim. Potwierdzam działanie antydepresyjne(!), anksjolityczne i rozluźniające mięśnie. Zmniejsza ochotę na inne rozluźniacze. Co również bardzo istotne, pomaga utrzymać koncentrację (ADHD — obecnie off metylofenidat). Chętnie spróbuję przed np kilkugodzinnymi warsztatami czy przed ważną prezentacją.

Jeśli chodzi o mix z alkoholem, to wypiłem może setkę Jaegermeistera z redbullem i zapadłem w krótką, lecz bardzo przyjemną drzemkę z lekkimi snami na jawie. I owszem, nieco ośliniłem poduszkę.

EDIT: pacjent zjadł 4 miarki 500ml dołączone przez sprzedawcę do zestawu. Odnośnie powyższej wymiany zdań i porównania do pregabaliny — ja działania tej drugiej nie odczuwam (odczuwam tylko odstawienie, ale minimalnie). W przypadku phenibutu nie ma chuja: substancja działa, alkohol wzmacnia niesamowicie i — uwaga — nie mam ochoty na kolejny koktajl.

Działa tak, że już mogę wyobrazić sobie, jak mniej-więcej będzie wyglądał zjazd ehe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.