Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
65
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
108
22%
Nie wychodząc z domu
174
35%
Dużo mówiąc
11
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
18
4%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 496

ODPOWIEDZ
  • 1531 / 395 / 13
ano właśnie… sulfosyf drożeje, parasyf drożeje a feta cały czas po tyle samo, mimo że prekursory rownież podrożały %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / / 0
Czemu nazwa została zmieniona na v6 ? Wcześniej było v4 z tego co pamiętam, a pamiętam dobrze ;)
  • 112 / 9 / 0
11 lipca 202601hfa pisze:
No pojebane te młode farmaceutki bohaterki i jeszcze ta cena 30zł za 16 tabsow no ja już w chuj nie waliłem kody bo cena + kłócenie się z tymi babami i ten ich tekścik "ja wiem po co panu to" jakbym jej kase z portfela zajebał i poszedł tjokodin do apteki zakupić xD
Jakby te 240mg klepało tak jak za pierwszym razem to takie teksty by mogły mieć miejsce no przecież jakbym chciał się naćpać to bym se sztuke fety wziął i dycha by mi została na farta
A patrz no. Na mojej wsi w prywatnej aptece 10,90 za 10 tabletek, a 16,90 czy tam 17 cos za 16 tabletek. W dozie 15 tabletek 10 zl stacjonarnie XDD
pojebane kurwa cn?
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 5369 / 981 / 0
W dozie jak zamawiasz przez neta doapteki masz inna cenę 17 . 39 a idziesz do apteki 24 zł. Dziwne ze nikt z tymi bandytami nie zrobił porządku. Zauważcie ze w Dozie Paragonu nie otrzymacie !
To jest skandal k napisze o tym do Ryszarda Cebuli z programu pod Napięciem!
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.