Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
03 grudnia 2021GermanskiOprawca pisze: Ja pamiętam AM2201 i MAM2201.
Pomogło na bóle nowotworowe koledze jednemu dobremu, który wcześniej szukał tego zioła po mieście, a dużo taniej po prostu.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
cos co stosunkowo lagodnie wchodzi, ale zarazem jest mocne i dlugo trzyma.
chill, a nie obuch w leb
Ogólnie to praktycznie zawsze można spotkać jakieś syntetyczne kannabinoidy w jakiś niedojrzałych kwiatach konopii na których ktoś zrobił maczanke.
08 stycznia 2022szalonywidelec pisze: szukam kanna podobnego w profilu dzialania do 5f-akb-48 (palilem dawno temu)
chill, a nie obuch w leb
20 marca 2022Rudy1092 pisze:JWH-21008 stycznia 2022szalonywidelec pisze: szukam kanna podobnego w profilu dzialania do 5f-akb-48 (palilem dawno temu)
chill, a nie obuch w leb
Jakieś nieaktywne, sam proch paliłem i nic.
Kilka sortów sprawdzałem. Ciężko o JWH-018, albo inne z tej grupy.
Za to pełno karaczy.
Na holenderskich sklepach jest sporo kanna.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.