Benzo robi sieczke z psychiki straszna. Dla mnie zamiana dragów na dragi "zamienil stryjek, sikierke na kijek " . Do wyjątków włączam mnikro dawki sajko czy dyso.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Do tego większość wali monoterapie
Do tego nie zachowuje ZADNEGO dawkowania. Czas działania? A co to jest?
Dawkuje się " o kurde schodzi... to wrzucę 5x więcej"
A ilość chorych na padaczkę na tym forum poraża.
Bo clony nie mają innego zastosowania:)
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Czasem jest taki moment, że bez wspomagaczy nie da się wyjść z domu ;)
B-K nie będę już brał, i to już wiem na pewno. Dlatego receptory powinny się powoli regenerować. Potem powolne schodzenie z benzo i powinno być dobrze. Pewnie nie będzie, ale co tam, zawsze milej się oszukiwać. Jednak ketonów na pewno nie kupię ;) Chyba, że za darmochę dostanę, ale to też pewnie w kiblu wyląduje jak ostatnie kilka g. :P Jakoś mi nie szkoda, z radością spuściłem te cudowne grube kryształy :D
Zatrzymana jest neurogeneza.
Pogadamy jak pojawi się reakcja z odbicia- czyli wszystkie problemy wrócą kilka razy mocniej
Ps we wcześniejszych postach pisałeś o detoksie od opio przy użyciu benzo.
Odpada.
Benzo są agonistami podobnych rec co opio (KOR,DOR,MOR- opio receptory)
Prędzej czy później wyjdzie PAWS
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Myślę o 3-4 dniach 4 tabsy z rana, potem po 3h dorzutka 3 i po kolejnych 3h dorzutka 3.
Czy koda ma jakiś wpływ na gaba? Bo nie chcę brać pregabaliny, żeby się dalej nie pogrążać, a cold turkey nie jestem w stanie.
Lepiej ogarnij sobie benzo o dlugim okresie poltrwania (Tranxene,Relanium) i wtedy schodz powoli.
Wkrecisz sie w kode i z jednego uzalezniania w drugie, zanim sie obejrzysz bedziesz juz wjebany w kode.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Uzależnienie od kodzi mam już za sobą, to moja kochanka, drugi raz mnie nie uwiedzie. Planowałem pierwsze najgorsze dni wspomóc się tylko.
I moje główne pytanko czy ona nie zaburzy regeneracji układu gaba?
14 października 2017jqsxx pisze: I moje główne pytanko czy ona nie zaburzy regeneracji układu gaba?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.