...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 390 / 24 / 0
Nie było dużo tych BK, na szczęście dużo spuściłem w kiblu. Nie przerobiłem nawet więcej niż 2-3G pewnie. Do tego nie mam zamiaru wracać do bieda ketonów. Nic mi nie robi takiej sieczki, więc tego nie ruszę nawet. Ostatnie partie poszły bez wspomagaczy na czysto i było ok (z 10G, z miesiąc/dwa temu).
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5382 / 988 / 0
Benzo okej aby wylaczyc te hustawki nastrojow. Potem zycie jako zombie. No chyba ze masz natrectwa i inne sprawy, alewtedy lepiej zakrecic sie za aptecznymi benzo od swirologa niz brac etizolam. Nie wiem jak z dostepnoscia flubromazepamu ale na przyszlosc do odstawki zaopatrz sie w to benzo. W sumie, do stosowania na odstawke bk mogles od neigo zaczac. Nie jest tak przypierdalajace w dzialaniu.
Benzo robi sieczke z psychiki straszna. Dla mnie zamiana dragów na dragi "zamienil stryjek, sikierke na kijek " . Do wyjątków włączam mnikro dawki sajko czy dyso.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 9700 / 1911 / 2
Ja to sie zastanawiam skąd ludzie wiedzą które benzo dla niego najlepsze.
Do tego większość wali monoterapie
Do tego nie zachowuje ZADNEGO dawkowania. Czas działania? A co to jest?
Dawkuje się " o kurde schodzi... to wrzucę 5x więcej"

A ilość chorych na padaczkę na tym forum poraża.
Bo clony nie mają innego zastosowania:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 390 / 24 / 0
Jak człowiek potrzebuje benzo, to jest to cudowne lekarstwo. Jak po wyjściu do ludzi potrafi zwymiotować z samego strachu, to myślę, że lepiej truć się benzosami niż bełtać pod siebie.
Czasem jest taki moment, że bez wspomagaczy nie da się wyjść z domu ;)
B-K nie będę już brał, i to już wiem na pewno. Dlatego receptory powinny się powoli regenerować. Potem powolne schodzenie z benzo i powinno być dobrze. Pewnie nie będzie, ale co tam, zawsze milej się oszukiwać. Jednak ketonów na pewno nie kupię ;) Chyba, że za darmochę dostanę, ale to też pewnie w kiblu wyląduje jak ostatnie kilka g. :P Jakoś mi nie szkoda, z radością spuściłem te cudowne grube kryształy :D
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9700 / 1911 / 2
Na benzo nic się nie regeneruje.
Zatrzymana jest neurogeneza.
Pogadamy jak pojawi się reakcja z odbicia- czyli wszystkie problemy wrócą kilka razy mocniej

Ps we wcześniejszych postach pisałeś o detoksie od opio przy użyciu benzo.
Odpada.
Benzo są agonistami podobnych rec co opio (KOR,DOR,MOR- opio receptory)
Prędzej czy później wyjdzie PAWS
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 789 / 47 / 0
Od 13 piątku do 13. Jebać te przesądy ale coś mam do tych liczb dryg :finger:. Od jutra zaczynam kuracje benzodiazepiny, antydepresant i neuroleptyk , jestem dobrej myśli, pozdrawiam.
  • 454 / 39 / 0
Wiem że to brzmi idiotycznie, ale czy mogę się wspomóc kodeiną w pierwszych dniach odstawiania benzo? Nie jestem w stanie wytrzymać stanów lękowych, a z kodzią znam się na tyle długo, tyle razem przeżyliśmy, że ją ogarnę.
Myślę o 3-4 dniach 4 tabsy z rana, potem po 3h dorzutka 3 i po kolejnych 3h dorzutka 3.
Czy koda ma jakiś wpływ na gaba? Bo nie chcę brać pregabaliny, żeby się dalej nie pogrążać, a cold turkey nie jestem w stanie.
  • 8103 / 914 / 0
@up
Lepiej ogarnij sobie benzo o dlugim okresie poltrwania (Tranxene,Relanium) i wtedy schodz powoli.
Wkrecisz sie w kode i z jednego uzalezniania w drugie, zanim sie obejrzysz bedziesz juz wjebany w kode.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 454 / 39 / 0
Mam flubro, ale właściwie moje dawki są śmieszne, bo mi wcale tolerancja nie rośnie o dziwo xD I nie ma za bardzo z czego zmniejszać, no a im dłużej tym gorzej dla mojej znerwicowanej głowy.
Uzależnienie od kodzi mam już za sobą, to moja kochanka, drugi raz mnie nie uwiedzie. Planowałem pierwsze najgorsze dni wspomóc się tylko.
I moje główne pytanko czy ona nie zaburzy regeneracji układu gaba?
  • 8103 / 914 / 0
14 października 2017jqsxx pisze:
I moje główne pytanko czy ona nie zaburzy regeneracji układu gaba?
Nie zaburzy, poniewaz oddzialuje na inne receptory.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.