Dzis do 3 w nocy nie mogłem zasnąć, bo tego dnia nie wziałem amitryptyliny, wrzuciłem jakies 50-100mg amitryptyliny i 30 mianseryny = obudziłem sie o godzinie 13, po 10 godzinach snu.
Winno sie wyrównać, ale jeszcze w zyciu tak nie mialem - raczej amitryptylina z mianseryna oszmacaja, bo bardziej czuje to zmulenie spowodowane odwrotnym agonizmem histaminowym, tutaj jednak prawie ze bryła drewna.
Amitryptylina po niekąd powodowała akatyzje, ale tylko gdy byłem senny. Jednak w niedziele mialem raczej chęć na duza dawke haloperydolu (nie mam tego), nie antydepresant.
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Afobam 0,5 mg ~
Ile powinnam jeść, żeby najbardziej wykorzystać dobroczynne działanie bezno i jednocześnie nie musieć powiększać dawki? Ile mogę jeść czasu codziennie bez przerwy? Czy mniejszyć do 0.25mg alprazolamu, jak to niektórzy piszą?
Dzięki za każdą odpowiedź i pozdrawiam.
slesz pisze:Wszyscy piszą o tej mega szybkiej tolerancji. W takim razie, bardzo proszę o pomoc. Od 4 dni jem po 1mg dziennie Afobamu.
Ile powinnam jeść, żeby najbardziej wykorzystać dobroczynne działanie bezno i jednocześnie nie musieć powiększać dawki? Ile mogę jeść czasu codziennie bez przerwy? Czy mniejszyć do 0.25mg alprazolamu, jak to niektórzy piszą?
Dzięki za każdą odpowiedź i pozdrawiam.
kaczor1978 pisze: 1 mg dziennie to duzo, wykreci cie jak szmate przy odstawianiu.Jedz tyle ile dziala na twoje problemy i nie codziennie najlepiej (chyba ze musisz)
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.