Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 232 / 2 / 0
Po tygodniowej przerwie od 3mmc postanowiłem przyjąć w granicach 220-250mg sniffem. Działanie bardzo intensywne. Pierwszy raz po tak małej dawce obraz latał mi jak po 300mg oralu zaprawionym sniffem. Na przyszłość zawsze się podpije zanim przyjme jakąś dawke :-D
Sort B.2 nie jest o wiele mocniejszy ale sprawia że zwała jest naprawde minimalna lub spowodowana namiernym spożyciem alkoholu. Dla przykładu 28 czerwca przejjadłem 800 albo 900 mg przez noc. Do tego wypiłem 5 piwek (wiecie... sahara itd, mi do zabawy nie potrzeba alkoholu- wystarczy jakiś stims lub w tym przypadku 3mmc %-D ) i nie doświadczyłem PRAWIE żadnej zwały prócz kapcia w mordzie oraz niewyspanie spowodowane powrotem o 5 rano do domu

Edit:
@down
Najmocniejszy zwał po 3mmc miałem podczas noworocznego sortu. Dopiero po przepaleniu mj i wypiciu 2 browarów (na drugi dzień)mogłem w miare normalnie funkcjonować. A tak to zwał psychiczny przez 4-5dni
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2013 przez kuba12221, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1167 / 13 / 0
Nigdy nie mialem zwaly po 3mmc i parunast piwach. Jedyny problem to brak snu.
I to jest najdziwniejsze w tym ketonie. Brak zwaly :-D
  • 52 / / 0
takie stany mam po pentedronie...zmień vendora bo wciska ci 3mmc żenione z pente albo na żywca sam pentedron
  • 171 / / 0
@Do tych kilka postów powyżej> Zapewne przyjmowany wcześniej kotek, przez kilka miesięcy równiez dołożył swoją cegiełkę w procesie tworzenia się paranoi oraz oczywiście postępującego niszczenia się zębów (kurwa, nie mogę tego przeboleć). Ale nie są to jakieś silne paranoje, jednak nasilają się w widoczny sposób. Aczkolwiek od momentu przypałowej historii z brałnem jestem bardzo wyczulona na wszelkie służby.
Dodam jeszcze, że chodzi o przyjmowanie tych substancji iv.
@Satif, właśnie z powodów, o których napisałeś wkurwia mnie to 3m&m. Ale jak już zna się ten rausz, szum w uszach i zmienione dźwięki- cięzko z tego zrezygnować, nawet wiedząc, że można by poczekac tydzień, dwa i mieć porządne mefisto, które nie robi takiego rozpierdolu w organizmie. W sumie to paranoje nie są najgorsze w tym wszystkim. Nie wiem jak z punktu widzenia mężczyzny, ale gdy się jest atrakcyjną dziewczyną, wypadające kłębami włosy, psująca się cera i niszczenie się zębów- to jest problem. Aktualnie zauważona przeze mnie próchnica jest jedynym powodem, dla którego w tym tygodniu m&m nie kupiłam :) I nie kupię, bo mnie w Wwa dzięki Bogu nie będzie. Z jednej strony świadczy to o tym, że niestety gdyby nie te zęby- juz poleciałaby torba czy dwie. Ale chyba lepiej chwycic się tego, niż niczego i napierdalac dalej..
A vendor- miły dil z Gocławia :) W sumie nie tylko on, ale u niego kupujemy najczęściej, bo ma po 60 dobre. A inni po 7wołają, ale również się opłaca. Tzn "opłaca".
  • 410 / 8 / 0
Satif pisze:
ziper pisze:
jak cię 3-mmc w 2 miechy potrafiło zryć w takich ilościach to za mefa się lepiej nie zabieraj
Właśnie 4mmc oferuje lepszą bombę i mniejsze efekty uboczne, polecam spojrzeć do tematu mefedron - zęby ;)
pisząc to odnosiłem się tego co znam z doświadczenia, dla mnie mef bardziej szkodził, a to jest w chuj lajtowe. no ale co człowiek to opinia...
  • 232 / 2 / 0
amug80 pisze:
takie stany mam po pentedronie...zmień vendora bo wciska ci 3mmc żenione z pente albo na żywca sam pentedron
To napewno nie wina najpopularniejszego vendora. Na 3mmc sie znam dobrze, po zjedzeniu 1200mg to normalka ale w porównaniu do 900mg sortu b2 to zwała prawie nie jest zauważalna
  • 1167 / 13 / 0
Czy b2 daje pobudze? Czy jak po brefie?
  • 125 / / 0
b2 na mnie działa inaczej niż bref. pozdro
  • 232 / 2 / 0
Napewno troche stymuluje. Pamietam taką sytuacje że mieliśmy polane kielony a zapomnielismy przynieść przepojki. Odrazu się zerwałem i powiedziałem "to ja skocze" to coś o tym świadczy ;D tętna nie sprawdzałem ale napewno bym sie tak nie zachował jak bym nie był otriszowany %-D
  • 69 / / 0
Czy branie 3-MMC po 5 dniach przerwy od brania citalopramu jest bezpieczne?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.