Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
64
13%
Zażywając stymulanty
38
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
25
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
171
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
17
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 489

ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Wale sztuke kodżitsu juz drugi rok, i tak jak przez ten rok pięknie mnie robiła jedna paka tjoko bez recepty tak odkąd wyrobilem sobie tolerke i zacząłem dorzucać drugą pake to nie potrafie sie ładnie ugrzać D: próbowałem juz 2 paki + aviomarin lub grejfrut, 3paki i avio, ale nadal gówno. Jest fajnie, ale juz nie ma euforii tylko po prostu czil i cały czas ta pierdolona czkawka. Chyba pora rzucić to gówno bo nie mam opcji przerzucić się na mocniejsze opio ;d max co mój lekarz może mi dać to efferalgan codeine, (a chciałem tramca) Welp
  • 6 / / 0
haha nie waliłem kody z 10 lat, ale przypomniałeś mi to tej czkawce jebanej, która potrafiła męczyć połowę tripa
ODPOWIEDZ
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób

Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?