Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
oczywiście że cukier zbija bombe grzybową wszystko może zbijać bombe grzybową ja kiedyś zbadtripowanemu kumplowi wmowilem że mleko zbije faze ruszyliśmy do sklepu kupiłem mleko wypił i pomogło dopiero po kilku godzinach powiedziałem mu że to był wałek mimo to był mi wdzięczny :-)
  • 5299 / 104 / 0
Nie każdemu kit ten przechodzi :) No cóż, nie namawiam, drogie ćpuny, próbować zawsze można ;]
Na mnie działa relanium np...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 589 / 1 / 0
Istnieją teorie, że między innymi cukier może regulować psychodeliczne działanie, jednak nie ma potwierdzenia w badaniach a, jak rozumiem, o takie coś tu wszystkim chodzi.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
Słyszał ktoś o możliwości konserwacji grzybów mieląc je i robiąc miodne kulki? Mam na myśli dosłownie, z miodu.

...Bo takowe znalazłem u mamy. Miodne grzyby lub grzybne miodowe kulki, jak kto woli.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
A czytał Ty Grzyby- Faq? i zajrzyj na wątek ogólny(czyli ten)str 192.
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 490 / 3 / 0
pilleater pisze:
Nie każdemu kit ten przechodzi :) No cóż, nie namawiam, drogie ćpuny, próbować zawsze można ;]
Na mnie działa relanium np...
Na mnie benzodiazepiny... ale co ja tam wiem..
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 3206 / 176 / 0
Scout pisze:
A czytał Ty Grzyby- Faq? i zajrzyj na wątek ogólny(czyli ten)str 192.
Grzyby FAQ? Nie widzę takiego wątku, przynajmniej na pierwszych stronach :) Chodzi mi oczywiście o łysiczkę.

A na ową stronę już za chwilę zajrzę.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
To się rozejrzyj dobrze:

[ external image ]

Relanium to benzodiazepina. Benzodiazepiny to cała gama leków, jest cały o nich dział na forum jak coś.
Diazepam (relanium) działa dość przyjemnie, alprazolam działa można powiedzieć subtelnie, nie tak inwazyjnie jak rolki czy klony, w każdym razie wymienionymi najlepiej wojować, jeśli są w asortymencie. W sumie najlepiej wojować bez ich użycia...
  • 86 / / 0
pilleater pisze:
W sumie najlepiej wojować bez ich użycia...
To jak bez miecza wojować lub sikać na siedząco...

Limitbreaker pisze:
Grzyby FAQ? Nie widzę takiego wątku, przynajmniej na pierwszych stronach

FAQ - GRZYBY są tam, str 6 bodaj ehh, a od czego wyszukiwarka? rób se te kuleczki rób, tylko mamie nie dawaj %-D uprzedzając pytanie, czy łysica czy cubensis, bez różnicy możesz wsadzić do miodu.
Uwaga! Użytkownik Scout nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Osobniki często ratujące się benzosami w trakcie bad tripa to pizdy, wojowniku. Rozumiem jeszcze zjeść coś na spanie, ale nie notorycznie w razie jakiejś śmiesznej mini awarii.

Sikając na siedząco nie oblewa się własnego sedesu. Byle nie w publicznej - tam nawet wypada oszczyć sedes
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.