Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
@Cypress
nie problem jak się ma dostep do wagi analitycznej, to było końcem lat osiemdziesiątych, a to ze nie stosowana u ludzi, cóż niektórych 'naukowców" to wcale nie odstraszało :-D
@Nozer,
a widzisz mnie jakoś one nie pobudzały, najwiekszą zamułe mam po herze, potem po majce. te syntetyki , pełne, typu fnt, poch piperydyny czy inne nie daja własnie efektów zamulenia i senności. mnie na przykład fentanyl bardzo uspokaja, ale kogoś innego moze pobudzić. te syntetyki tak mają. poch.piperydyny mają właśnie działanie uspokajając, pewnie stąd ta sedacja, ale bez nadmiernej senności. do tego w miare krótki czas działania po jednorazowej aplikacji. mnie to np. bardzo odpowiada.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2009 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 678 / 2 / 0
[quote="oxan"]
@Cypress
nie problem jak się ma dostep do wagi analitycznej, to było końcem lat osiemdziesiątych, a to ze nie stosowana u ludzi, cóż niektórych 'naukowców" to wcale nie odstraszało ]
Koniec lat osiemdziesiątych, czyli wnioskuję, że okres studiów. Wygląda na to, że to były fajne czasy;).
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
no a chinka biala pieknie nie klepie ?
a jest moncniejsza w huj od helu
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1542 / 213 / 0
Ostatnio (ze 2 tyg. temu) przesadziłem z fnt, skończyło się stanem na pograniczu zapaści, moją panią na drugi dzień aż ręce bolały od prania mnie po pysku, żebym wrócił z powrotem, podobno było pochyło.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 1154 / 36 / 0
Ludziska, a w jakiej postaci przyjmujecie fentanyl? Bawicie sie z plastrami czy udaje wam sie czasem (a moze czesciej niz tylko czasem :cheesy: ) zdobyc ampulki z fent.?

@stary dziad: zepsules troche ciekawo toczaca sie dyskusje swoja puenta na koniec. Nie oceniam cie, bo cie nie znam i nie wiem jakie masz doswiadczenie z dragami, a szczegolnie z opio, ale jesli niewielkie i bierzesz sie za fentanyl to delikatnie rzecz ujmujac jest to glupota.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
stary dzid wie co i jak jednak fenas czysciciel to nie bupra
granica dawki jest bardzo ostra nieco przedobrzyc i jest zle
pada osrodek odechowy i to jest najgrozniejsze
nie polecam mixu z clonem w szkle malo zaawansowanym
synergia w tym przypadku moze byc zabojcza
polowa 50 plus 1 szklo klona i moze byc nieciekawie
duzo zalezy od tolerki
jednak fetas to dos mocne opi w huj mocne he he
szkla fentasi spoko Oxan ale wole plastry
bo ile szkla bym musial zrobic na jeden strzal zeby bylo dobze ..naprawde dobze
duzoo z 10 szkielek tak milo by bylo..
a plastra 100 jedna czwarta jest gry warta
no i szkla maj pra3wie zerowy wjazd aplasterk koptyniejszy jest
szkoda ze zelowki wycofali
jednak milo ze sa jeszcze przeterminowane
znaczy czasmi sie zdaza
ciekawe czemu zrezygnowali z produkcji zelowych
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
no1 pisze:

ciekawe czemu zrezygnowali z produkcji zelowych
hahaha, bo sa tacy jak my,
narkotyki są niezdrowe
  • 1211 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
miałeś oxan rację, fentanyl zajebisty jest hahhahahah
pozdro
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
"subtelny dotyk ciepła" :-)
narkotyki są niezdrowe
  • 3199 / 387 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
Na mnie fent działał najbardziej sedacyjnie ze wszystkich opiatów jakie brałem. Jak po fencie szedłem do pubu ze znajomymi to tyko siedziałem i się zapadałem w kanapę nie mając ochoty z nikim gadać ani ogólnie się poruszać. Z herą jest inaczej bo się po niej robię towarzyski i ciągnie mnie do ludzi i rozmowy (mówię o nie-noddingowych dawkach)

Ale i tak lubię fent, najbardziej za "czystość" haju.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.