Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 228 / 1 / 0
1. Lekkie ciśnienie jest.
2. Ja zasnąłem czując jeszcze delikatne działanie substancji.
3. Żaden tam nieogar, trochę jest dziwnie i tylko tyle. Stan specyficzny ale na tyle delikatny i krótkotrwały, że nie zaprzątaj sobie nim dupy.
  • 83 / 2 / 0
To już wszystko wiem, dzięki jeszcze raz :-)
Z prochu powstałeś, proch wąchałeś, w proch się obrócisz...
  • 402 / 3 / 0
Dla mnie jedna z najlepszych substancji imprezowych dostępnych na rynku. Bardzo udana namiastka MDMA. 250mg dało super stan na parę ładnych Godzin bez żadnych skutków ubocznych znanych z apb. Polecam, zamiata 3mmc i inne bieda ketony naturalną i czysta pozytywną fazą
  • 83 / 2 / 0
Zamierzam jutro spożyć ok. 250mg oralnie.. czy rozpuszczone w soku ujdzie?
Z prochu powstałeś, proch wąchałeś, w proch się obrócisz...
  • 99 / 1 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: Orme »
Jak najbardziej. Miłej zabawy. :-)
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 310 / 5 / 0
Dostałem gram ciemno brązowego myślicie że starczy na miła zabawę dla 5 osób? + parę piwek,jakas maczana, wszyscy mamy jako takie doświadczenie z bk abp ale nikt nie jadł mdai/MDMA
  • 1167 / 13 / 0
Po 200mg dla kazdego powino poklepac.

Sent from my GT-S5830 using Rozmowy [H]yperreala mobile app
  • 310 / 5 / 0
Gram ciemnego jak pała murzyna mdai poszedł na 4 myślę że jakby jadła 5 jak początkowo planowaliśmy było by dosyć słabo:
Ja dostałem minimalnie więcej możne 280mg? I byłem bardzo zadowolony 30 min spędziłem tylko na powtarzaniu "jak mi dobrze" choć czułem że to nadal nie jest pełnia efektów jakie można osiągnąć tym specyfikiem (celowałbym w dawkę 300-350mg (tego sortu!!!)) drugi królik też był bardzo zadowolony może ze względu na antydepresanty które jadł 2 dni wcześniej %-D dwa pozostałe szczurki czuły niedosyt i senność ale na szczęście 3mmc załatwiło sprawę ;-) Jak dla mnie mdai może całkowicie zastąpić bk którymi choć gardzę to dosyć często jem :-D Gdybym miał biały kryształ spokojnie mógłbym to opychać jako MDMA (choć w życiu bym czegoś takiego nie zrobił %-D )
  • 1203 / 21 / 0
Siemka ;)
jestem całkiem nowy w temacie MDMA i podobnych takich jak właśnie MDAI. Mogę nabyć to po dość dobrej cenie od miłego vendora i jako całkowity noobie chciałbym się dowiedzieć jak można MDAI porównać do działania MDMA (o którym słyszałem wiele dobrego :))
Chodzi mi o różnice w profilu działania substancji, jak wygląda bodyload (szczególnie serece, krążenie) i jak wygląda dawkowanie (dla 1st timera :P)
Czy w przypadku zbyt dobrej zabawy można troszkę niżej zlecieć z pomocą jakiegoś benzoska?
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 143 / 21 / 0
Od MDMA MDAI odróżnia głównie poziom stymulacji. O ile ta pierwsza spiduje amfetaminowo, to druga delikatnie - tak delikatnie, że u większości przyspieszenie nie przebija się przez serotoninową sedację.
Bodyload występuje, jest jednak bardzo łagodny - u mnie i u moich znajomych objawiał się jedynie krótkim uczuciem niepokoju (tak rozkosznie znajomym), który ustępował od razu po wejściu właściwego działania. Układ krążenia wydaje się pozostawać nietknięty.
Dawkowanie zależnie od sortu. Ja zażywałem tylko ten najlepszy, w formie białych, puszystych kryształków i satysfakcjonowało mnie już 120-160mg. Doskonale komponuje się z dobrą sativą
PS. Sprawdź maila
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.