ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
U mnie stanęło zdecydowanie wyżej niż MDMA. Po załadowaniu pierwszej dawki 80 mg ciężko było się później przebić do ciekawych efektów, po przyjęciu łącznie około 600 mg udało mi się dojść do fajnego stanu, co napewno i tak było słabsze od zjedzenia 150mg na jeden raz. Zjazd niewielki, 4 godziny snu praktycznie załatwiły sprawę. Dobre samopoczucie, żadnych skutków ubocznych nie zanotowałem
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 91 / 0
Do środy czy tam nawet czwartku (tamtego tygodnia) wysyłali dobry sort , dopiero w piątek zaczęła sie ta fala niedziałającego syfu . Wszystko sie zaczęło kilka dni po tej sporej obniżce :(
Kupiłem tam bo sporo osób polecało no i cena znaczenia niższa niż u innych , teraz pierdole nie będę oszczędzał paru zł i biorę tylko od tych vendorów co nie robią lipy jak Tamci...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Czyli raczej mam ten "chujowy" bo zamówiłem w niedziele, a dostałem we wtorek. To dziwne, bo jestem zadowolony, a na pewno nie nazwałbym tego "niedziałającym syfem". Może to jednak sprawa tolerki. Ja substancji działających na serotoninę nie dotykałem z miesiąc. Swoją drogą jaki kolor, zapach to powinno mieć? Mój ma taki lekko żółtawy, piaskowy i taki specyficzny zapach, jak to określił mój kumpel- starego kościoła :-) .
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2775 / 39 / 0
Moje było brązowe i zbrylone w grudki
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 91 / 0
No pisałem że tolerka tu nie ma nic do rzeczy bo już 5 osoby potwierdziło moje słowa ^_^ wszyscy pierwszy raz testowali Benzo Furan , dwóch z nich miało dłuższe przerwy od czegokolwiek (miesiąc a drugi 11 tygodni) Hmm to może jakaś mała partia jest tylko zjebana ? Mi też w poniedziałek przyszło .
Kolor (jasne kapuczino no taki beżowy w każdym bądź razie) wygląda podobnie jak ten co wcześniej testowałem i zapach też ale smak jest zdecydowanie bardziej łagodniejszy . Zrobiłbym zdjęcie ale mam ostatnie 250mg w woreczku zamknięte a nie umiem tego otworzyć bez rozcinania ;]
Póki co radze sie wstrzymać z zakupem z tego źródła, zobaczymy co odpiszą ;-)
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Jeżeli 6-APB działa jako SRA (SDRA, SDNRA) to tolerka jak najbardziej występuje, w tym krzyżowa z innymi substancjami działającymi w podobny sposób
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2011 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 91 / 0
No ale w takim razie czemu nie zadziałało nawet na tych co pierwszy raz brali (dłuższy czas nic nie tykali) ?
  • 2775 / 39 / 0
chujowy sort, pewnie przeżeniony jak sam skurwysyn. Know your source ćpuny
  • 506 / 12 / 0
Dwa sklepy wzięły 6-apb z tego samego źródła - ciach
Temu drugiemu pewnie towar zszedł i dostali dostawę (ten chujowy sort), natomiast ciach ma chyba jeszcze ten stary sort (nie sprawdzałem ostatnio) ale kto wie czy niedługo nie będzie też miał tego syfu.

Tak mniej więcej chyba to wygląda...

chyba ;)

p.s. Ten stary dobry sort też był beżowy, miał grudki które ciężko się rozpuszczały.

warn za rozmowe o sklepach od macek
  • 1198 / 8 / 0
Ten bezowy z grudami to byl straszny rozpierdalator. I jak to nie ma tollerki jak jest.

Moze nie rosnie tak szybko jak po ketonach ale jest.
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2011 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.