Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
Bo uwielbiam grzybowy afterflow, pikselowo-fraktalne CEVy na zjezdzie - chyba dlatego.
  • 3490 / 55 / 0
MDMA nieweluje te wizuale i stan psychiczny?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1049 / 10 / 0
Spodziewam sie ze moga naruszyc ten stan, a tego juz nie chce i nie oczekuje.
  • 17 / / 0
Zjadlam mala ilosc grzybków, bylo spoko, bez mistycyzmu, troche wizualek. Potem zajarałam kilka buchow, byly chyba strasznie mocne, bo...
....sie prawie przekręciłam. Mialam stan jak przed jakimś zawałem. Oblałam sie potem, kichniecie powodowalo, ze serce mi wyskakiwalo, klatka piersiowa piekla. Po 4 dniach serducho jeszcze mi wali jak mlot. Lubie te zabawki, ale tak sie przerstraszylam, że nmiepredko je znowu skosztuje chyba.
www.camillasawa.com
  • 24 / / 0
ktoś ma jakieś doświadczenie z miksem łysiczki + Ipomea Violacea?
w jakim czasie po LSA, dorzucić łysiczki? (ostatnio powój wchodził mi ~3h)
Planuje coś około 10g powoju plus ~1g suszonych łysiczek (ostatnio 15g powoju było akurat) potrzebuję tylko informacji o czasie aplikacji, z góry dzięki.
  • 226 / 3 / 0
Generalnie ogarnij dobry s&s na taką kombinację bo może być grubo :)
Niestety co do czasu aplikacji Ci nie pomogę bo sam szamałem ekstrakt LSA w kapsułkach więc pewnie wchodzi szybciej niż w wersji z nasion, ale z tego co pamiętam jadłem na raz obie substancje bez odstępów i co by nie mówić... najgrubszy trip życia. LSA potęguje i wydłuża działanie grzybów więc przygotuj się na bardzo intensywne doświadczenie. (1g może nie brzmi super szalenie, ale kto wie co pokaże razem z LSA - nie do przewidzenia) Jeżeli masz duże doświadczenie z psychedelikami i chcesz zeby peak'i się nałożyły to zarzuć grzybozaury 2-3h po zażyciu powoju, jeżeli nie chcesz mieć zbyt wymagającego doświadczenia to wrzucaj Grzybczi tak po 5-6h od nasion. Ja wrzucałem razem z przekonania, że ładujące się przez jakiś już czas LSA zwiększy tolerancję i grzyby nie wejdą tak jak powinny, ale nie wiem jak bliskie prawdy było moje rozumowanie, bliskie na pewno, ale może nie zrobiłoby to aż tak sporej różnicy.
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 126 / / 0
Poradzicie coś na wzmocnienie fazy grzybowej bez zmiany profilu działania (tzn wpłynie na lepszą przyswajalność)?
Uwaga! Użytkownik Jezus z bagien nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3898 / 238 / 13
iMAO
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 766 / 135 / 6
Na wakacje planuje miks PST + makumba + średnio-mocna dawka grzybów. Najpierw maczek, po godzinie griby i chwilkę potem makumba, żeby zgrało się to z peakiem psylocynek. Rzygogenne %-D
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 3898 / 238 / 13
po co tam te grzyby? Ja bym dał grzybów dosłownie na smaczek do takiego combo.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.