Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 60 / 1 / 0
Ja tramal wciągnąłem do nosa 150mg i miałem fajną jazdę tzn. widziałem tylko na biało nie było kolorów jedynie jakieś kontury bardzo ciekawe doświadczenie życiowe. Kiedyś żarłem poltram retard 300mg i nie było takiej jazdy. ^_^
Advanced AL32 Processing and high-precision 32-bit / 192 kHz DA converter
  • 189 / 1 / 0
pjerdzielisz glupoty
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 466 / 4 / 0
hecrop jaki ty zryty jesteś :-D
  • 60 / 1 / 0
Tak właśnie myślałem że nikt nie uwierzy jednak wiem, co widziałem. Dzisiaj żarłem 250mg na pusty żołądek i jakoś nie miałem takich doświadczeń. Niektórzy twierdzą ze wciąganie tego leku jest marnowaniem a ja twierdze przeciwnie ze faza była krótka i piękna.
  • 258 / 2 / 0
:huh: retared wciagnales?
  • 3309 / 22 / 0
Albo poltram w ampułkach... Niedługo ludzie po tabace będą mieli OEV-y.
  • 60 / 1 / 0
sQneK pisze:
:huh: retared wciagnales?
To był tramal w kapsułkach. Ten stan gdzie widziałem na biało bez kolorów a jedynie kontury był spowodowany takim omdleniem jednak było wspaniale.
  • 466 / 4 / 0
ale ja rozumiem lekkie cevy albo jakieś przewidoki ale zeby wszystko na biało widzieć w to mi się wieżyc nie chce.
  • 1450 / 19 / 0
Witam kolegów i koleżanki z działu opioidów.

Mam Tradamol Retard 150mg. Ile wszamać mg na pierwszy raz, aby nie było na dużo i za mało?
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 3309 / 22 / 0
Ja sobie nawet znalazłem na forum ile mam brać z moją tolerką kody. Serio, wszystko było. W skrócie - nikt tego tak naprawdę nie wie, bo nie znamy Cię.
sqrt(666)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon

Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.

Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).