Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
co wy tu pier.. ja speed'a biorę w żylłę od 10 lat chodzę na siłkę waga 115 kg biceps 50 cm i co wy na to frajerzy
Uwaga! Użytkownik grubynysa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
ile fety na pierwsze iv przy niskiej tolerancji ?
jak bletki nie ma jointa skręcę ci z serwetki
  • 574 / 3 / 0
1/5 ulicznego gieta, zależy też od czystości.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Przede wszystkim od czystości
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 52 / 0
Ehh nadal zdarza mi się raz w miesiącu coś strzelić. Jeden bat na zgięciu jest w trakcie remontu i go nie ruszam aż się sam nie naprawi. Znalazłem inne, też oczywiście na ręku. Zmieniłem igły na 4 max 4,5. Ale sporo towaru daję, tak z 800mg do pompki, robię szejka. I całą resztę przygotowań i walę dopiero. No wejście jest, ale mamy fetę beznadziejną znowu. Czekam na lepszą. Ale będzie lepsza a ja wezmę znowu 800mg i okaże się, że przeginka :P. Pytanie mam do was, po jakim czasie, wam znikają ślady, mianowicie zgięcie jedno mam skatowane bardzo, były wylewy, jest żółte, są zrosty.. tragedia. I strupy. Z tydzień?
  • 351 / 8 / 0
Mi zajęło zaleczenie zgięcia (nadużywane przez przynajmniej rok, chyba faktycznie dłużej) pół roku. Rok do zniknięcia śladów i rozejścia się blizn(ciemniejsze było miejsce, już nie jest). Bez kitu. Jeszcze nie używałem, ale mam zamiar, bo dopiero teraz wygląda jak kiedyś.
  • 203 / 7 / 0
Był okres w moim życiu, że waliło się kilka razy dziennie, po kilkanaście dni z rzędu.
Jedynie wtedy miałem myśli o waleniu w kanał, a dlaczego by nie spróbować?
Ale teraz, gdy ćpam trochę rzadziej to czuję wstręt do tego, aby nie wróciły tamte czasy.
Nocny Spamer
  • 179 / 3 / 0
Ja walnołem parę razy speeda w kabel bo chciałem / miałem nawet jakąś obsesję na tym punkcie poczuć zobaczyć jak to jest. zawsze myślałem o heroinie ale u mnie nie ma i padło na spida no bo na co innego. Parę razy było potem dałem sobie spokój bo nie wychodziło mi trafianie w żyłę i zostają ogólnie ślady. Namęczyłem się trochę ale czasem było zgrabnie. No i chciałem poczuć jak to jest walnąć coś prosto do krwi. Fajnie było. Lubie/lubiłem widzieć krew w pompce i bach.
  • 761 / 11 / 0
Generalnie boję się igieł, ale po alprze niczego się nie boję, więc zajebałem speeda w kabel; nareszcie udało mi się trafić w żyłę, aale jak to przefiltrowałem to zobaczyłem jaki przeżeniony był ten speed i dużo go tam nie zostało, także żadnego, większego wjazdu nie poczułem. Kolejną iniekcję pozostawię sobie na metkata, może mi w tym kto pomoże, żebym nie musiał brać alpry (na trzeźwo nie jestem w stanie, bo ręce mi się zaczną trząść, słabo mi się zrobi, w wąż strażacki bym nie trafił, a co dopiero w żyłę), bo miałem już nie żreć benzo, aaale...
  • 16 / / 0
mam pytanka
1 jakie proporcje dajecie fety do wody??
bo mi juz przy 200 mg na 2ml robi sie zawiesina
2 czy kiedykolwiek zdążyło wam sie zostawić przygotowana fete do wstrzyknięcia i pojawiły sie w środku jakby igiełki po około godz do 2?? aha jak dodałam wody i wytrzepałam rozpuściły się
bo mi tak
Pozbyć się Boga to prawdopodobnie pierwszy krok by stać się niewinnym, by utracić poczucie grzechu i poddania, fałszywego żalu za rzeczami które i tak są stracone
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.