Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 54 / 1 / 0
Jeżeli sama gałka na Was nie działa, to może warto spróbować jakiegoś miksu? Mi osobiście GM świetnie komponuje się z DXM'em. Pomijając fakt, że trip jest o wiele bardziej magiczny, to dodatkowo DXM w dużym stopniu reguluje nam ciśnienie, które po gałce (w większych ilościach) jest niziutkie.
[align=]PSYCHODELA![/align]
  • 989 / 76 / 0
.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2015 przez Błazen, łącznie zmieniany 1 raz.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 2878 / 21 / 0
Widać, ale po twarzy, o zachowanie możesz być jak najbardziej spokojny. Zresztą wygląd można zrzucić na wiele czynników - niewyspanie, płacz, przepicie, nerwy etc.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 800 / 67 / 0
Moim zdaniem, gałka najgorzej oddziałowuje na oczy - tak przekrwionych to nawet po srogim jaraniu nie miałam. Kontrast moich tęczówek a czerwonej twardówki był niesamowity. Zostałam skwitowana stwierdzeniem "chyba za dużo pracujesz przy komputerze". :D
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 45 / / 0
A ja wyglądam po gałce prawie normalnie. Oczy mam przekrwione tylko trochę, bardziej są takie jakby mętne, niby przeszklone, nie potrafię tego dokładnie określić.
Najbardziej widać, że brałam po głupotach, które gadam ^.^"
Come eat some chemicals with me,
Come eat some chemicals

He'll never change he's not that brave
He'll never say you're beautiful
Oh Vivica I wish you well I really do, I really do...
  • 54 / 1 / 0
Zachowanie to jest kwestia indywidualna, nie można tutaj zbyt wiele powiedzieć. Niektórzy po gałce zachowują się jak trzeźwy człowiek, a inni "nieco" mniej. Motoryka nie jest specjalnie zaburzona, chyba że w grę wchodzi zataczanie się spowodowane mdleniem. %-D Na przekrwione oczy krople Visine, IMHO. najlepiej usuwają zaczerwienienie. Choć efekt "przeszklenia", o którym pisała Vivica nadal pozostaje i chyba nie da się go zniwelować... tyle na ten temat. :-)
[align=]PSYCHODELA![/align]
  • 39 / / 0
Po 1 orzechu będą jakieś efekty czy 2 to minimum?
  • 39 / / 0
Ja zjadłem 10g mielonej gałki Prymatu popijając zimną wodą i nic, drugi dzień też był normalny, dlaczego? Próbować jeszcze kiedyś, inaczej?
  • 35 / 3 / 0
Dziś zrobiłem pierwszy eksperyment z gałką z powodu braku funduszy zakupiłem mieloną ale jakaś lipna firma Cykoria wypiłem napar smak nie był taki straszny po 3 godzinach było czuć efekty ale były słabe jak po lekkim upaleniu do tego zmęczenie ale potencjał jest muszę spróbować większą ilość z lepszej firmy albo całe orzechy
Uwaga! Użytkownik Cezarro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Czy dobrym pomyslem jest tego co zmielilem z 2 duzych wpakowac do kapsulek po kreatynie?
pierwszy raz :P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.