Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 332 / 38 / 0
Ja chleję do palenia dowolne ilości alko i w dowolnej kolejności. Nie robi mi różnicy czy najpierw jaram czy chleję... Jedynym chujowym rozwiązaniem jest wypicie dużej ilości alko np 0,5 l wódy i dopiero zapalenie bo to może się zakończyć 'zgonem' delikwenta. Zawsze podczas melanżu leją się hektolitry browara i jara się joint za jointem :-D.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 1519 / 20 / 0
Po THC mój brzucho wgl sie nie buntuje, i np browarki wchodzą elegancko
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 1290 / 7 / 0
A mi się buntuje i jak mam wypić po paleniu, to tylko Łomżę miodową. Inna nie wypiję mimo wszystko.
  • 156 / 11 / 0
Czasem przyjemnie jest popić gibona piwkiem czy dwoma, ale jak diabeł święconej wody unikam łączenia THC z większymi ilościami alkoholu - albo hardkorowa zmuła, albo jeszcze gorzej - agresja i taka dziwna... Ostrożność albo podejrzliwość.
  • 3959 / 149 / 0
potwierdzam,najpierw alko potem mj i jest git .
moj ulubiony mix to 3 piwka a potem maszek, dwa lub trzy dobrej ganji i jest bardzo wesolo. :-D
  • 162 / 1 / 0
Mix idealny zwany 'antykacem'
Wieczorem:
alkohol = opór
palenie = opór - coś na rano
Rano:
Dopalić 'coś na rano' a potem to już pełna dowolność. Nawet jeśli był kac to i tak już nie ma.
  • 1 / / 0
pomożecie?
Mam na początku lipca impreze i maryhe skołowac nie problem, ale teraz ja bede pierwszy raz palił i pytanie brzmi czy moge połączyc alkohol, np wódę i piwo z ziołem....
To bedzie mój pierwszy raz i nie wiem jak to moze wpłynac i na ile czasu podłapania fazy starczy 1gram maryhy??
  • 22 / 1 / 0
Mozliwe, że za pierwszym razem w ogóle sie nie zjarasz, gram to na pewno za duzo, spal polówke jak cie nie klepnie spal drugą na drugi dzien, lepiej nie łącz z alko bo gówno bedziesz pamiętał z fazy. Pozdro!
  • 4024 / 375 / 951
Łączenie palonej pierwszy raz mj z alkoholem to zdecydowanie słaby pomysł.
  • 528 / 4 / 0
Mozesz laczyc, ale niewielkie ilosci.
Musisz tez zredukowac alko, jak sie juz ladnie nawalisz to nie pal, skonczy sie rzyganiem i zgonem ;p
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.