Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 693 / 7 / 0
Fajnie w głowie się kręci jak po alku i taka lekka dezorientacja. Bardzo przyjemnie.
  • 286 / 5 / 0
a testowałeś wśród ludzi?

aree to do Ciebie

johnybravo2@hushmail.com, w końcu mam normalną poczte
  • 693 / 7 / 0
NIe, nie było okazji. Trochę mdłości miałem wczoraj w nocy. Co ciekawe dzisiaj nad ranem wyłem jak pies dosłownie, aż matka mnie budziła coś ze 3 razy. :-D
  • 394 / 5 / 0
aree opiszes to ? chodzi Ci o to, że żygałeś?
Dzisiaj bedze brał 1 raz 80mg bedzie ( 0 tolerki na benzo i alko) bez nieprzyjemnych efektów?
  • 693 / 7 / 0
Nie wyłem jak pies przez sen, tak Auuuuuuuu.. :-D
  • 286 / 5 / 0
człowiek wilkołak %-D
  • 286 / 5 / 0
a jeszcze napiszcie jak się ma baclofen do gbla?

co bardziej muli, a co poprawia nastrój
  • 308 / 1 / 0
jednym i drugim możesz się ululuać lub zresetować oraz poprawić nastrój bardziej lub mniej. wszystko zależy od dawki. jeśli chodzi o baklo dawkowanie jest to kwestia indywidualna. ja np pewnie bym zszedł po dawkach które rzucają tu niektóre osoby, a w sumie przepompowałem przez siebie dobrych kilka gram tego leku. baklo nie bierze się na oko. trzeba wcześniej poznać swoje dawkowanie bo finał bywa mało przyjemny i nieestetyczny. lek jest łatwo dostępny co nie znaczy że to bezpieczna zabawka.
  • 394 / 5 / 0
Ja powiem jedno O KURWA JA PIERDOLE!!!!!.
21.00 8 tab baclofenu 10mg
22.00 leko w luzeczku fajnie ok jak 0,50 alpry
10.00 (następnego dnia) wstaje mam źrenice jak po psychodelikach ide do kibla czuje się obrzydliwie ostre nieprzyjemne rozluźnienie przewracam się. Mam zabużenia widzenia. Ide spać śpie do 13:00
13:00 budze się mam ostrą telepke(prawie drgawki) i zajebistego skręta(ostra sraka) ide kupić kode(podczas wyprawy do apteki kilka razy rzygam i z 20 razy sram w leśe i na stacjacjach. biore tylo 300 boje się urwanego filmu. Biore z difką
18:05 jest ok ;]
Juz nigdy więcej.
Tak tak baclofen bardzo poprawił mi nastrój. :kotz:
  • 329 / 6 / 0
Przespałeś najlepsze efekty, bywa tak że baclo zaczyna działać dopiero po paru godzinach. Nie wiem po co w ogóle to brałeś na sen.. Może brałeś coś wcześniej i się zmieszało albo jesteś nadwrażliwy. W sumie na niektórych chyba może to tak działać. Tak ogólnie na alko/benzo też jesteś taki przewrażliwiony?
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.