ODPOWIEDZ
  • 95 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: coca-cola »
A jeśli chodzi ci o te kryształki...to zapewne masz racje!...pewnie to było mda czy mde..czy jakoś tak i inaczej <_<
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
..i wszystko jasne ;-)
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ctk »
Obłąkany ale Ci zazdroszcze ;]

Ja robie sobie dwutygodniowy break i od 3dni laduje po 200mg hpt dziennie. Pofazuje we wtorek ;D oj bedzie sie dzialo ;]
  • 755 / 19 / 0
Jezus pisze:
mój ziomek opowiadał o podobnym cudzie, też piguła - nazywał to "pigułą na smiech". Podobno po zjedzeniu takowej (w ilości sztuk 1) miał beke ze wszystkiego przez 7-8 h ,

Macie pomysł co to mogło być??
djkwac pisze:
a może ktos się spotkał z czyms takim jak ja i i 3 moich znajomych

Koła były różowe na nich diament.
Ogólnie to bardzo miłe zaskoczenie trwające ok 8h śmiech śmiech śmiech i jeszcze raz śmiech.

Ogólnie wyglądało to jakby na banie po lsd lecz bez znacznego zmienienia percepcji.

po wszyskim kazdy z nas był bardzo wysuszony ale nikomu się po pice nie chciało iść.
bylismy bardzo zmięci, i senni
ja mam. pomysl w sensie.
na podlasiu swego czasu bywaly rozowe mitsubiszi. ci co chcieli sie juz ich pozbyc, mowili ze zajebista faza, ze troche inne i ciezkie, ale jedna wystarcza i wogole tanio i bierz, zajebiscie ziomek joł !
kazdy kto jadl, okreslal ta faze jako dziwna, przechodzacaa zasami w nieprzyjemna z powodu zmiany odczuwania swojego ciala. bardzo niewielu chcialoby powtorzyc zabawe z ta tabletka.
niektorzy mowili, ze to jakies ostre psychotropy ! ;o
a kilku, ktorzy mieli wczesniej okazje sprobowac tego i owego, bardzo sie niezmiernie wkurwe zdziwili zajebiscie, kiedy okazalo sie ze to nie jest wyjebisty ostro wyredzywujoncy dr0ms a tabletka z okolo 400mg dxm i z dodatkami. moze nawet feta delikatna?
rzal. i strach.pl, nie
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ctk »

a kilku, ktorzy mieli wczesniej okazje sprobowac tego i owego, bardzo sie niezmiernie wkurwe zdziwili zajebiscie, kiedy okazalo sie ze to nie jest wyjebisty ostro wyredzywujoncy dr0ms a tabletka z okolo 400mg dxm i z dodatkami. moze nawet feta delikatna?
Moi qmple je jedli, mowili tylko ze nigdy wiecej heehe. Ufff o maly wlos a ja bym tez to wzial. Na szczescie nie dojechalem na czas do nich ;] Rysiek, nie dostalem od Ciebie zadnego maila...
  • 1 / / 0
wczoraj kumpel do mnie z tekstem ze ma do zalatwienia mdm w krysztalkach ( całe syfstwo z pigul bez wkladu fety) wypilismy 0,6 mdm na 3 z pepsi do tego wareczka oczywsicie byla :) minelo 5 minut jescze nic nie weszlo zajaralismy grama zielonego z butli minelo jakies 20min i zaczelo wchodzic automatycznie twarze sie powykrzywialy mi jak i moim kumplom. poszlismy na szlifa po 50min od wziecia jak juz weszlo zajralismy kolejnego grama z butli. zajaralismy i poszlismy sie znowu gdzies przejsc faza byla nie samowita myslalem ze mnei to wogole nie kopnie bo kumple ktorzy to brali wczesniej podniecali sie tak tym ze nei dowiary ale tyeraz nie zaluje ze to wziolem sredno musze zjesc 3-4dropsy biale mitsh. do tego thc + allkol zeby cos koplo wiec bysle ze te krysztalki o wiele wiele wiecej kopiom niz piguly. nie chce sie potym biegac ani nic ziwazengo z feta nie powiem bo do muzyki troche ciaglo ale bardziej do hh. jak wypilismy to ok godz 12 czymalo do godz. 16. gdy juz zerszlo praktycznie wszystko zajaralismy 3g. na 4 z hashu z bonga potem siedzielismy u kumpla w domu i gadalismy i gadalismy poczym wrocilem do domu ok 22 polozylem sie na luzku i i o 23 gdzies usnolem. jesli ktos tego nie bral a ma tak zarmiar to polecam wzioasc tego mdm tak 0,2-0,3. dla mnie 0,2 bylo ok ale moglo byc wiecej :D:D:D pozdro :) ocena 9/10
Uwaga! Użytkownik ApesNS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Widzisz, nie grzmisz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 60 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Radar »
Musze przyznac ze mam dosc duze doswiadczenie z mdma w postacji proszku i krzysztalkow i w uk dosc mocno wypieraja one zwykle piguly. Rozmawialem z moim dilerem na ten temet i przyznal ze pixy staja sie powoli towarem deficytowym. Gram mdma kosztuje 20 funtow, ilosciowo jest tego dosc duzo i masz to czego dokladnie potrzebujesz, bez jakis syfow typu strychnina czy speed. Na ostatniej imprezie mieslismy grama na 4 osoby, bawilismy sie wykreceni cala noc i jescze troche zostalo, porownujac z dobrymi pigulami, gdzie jedna kosztuje 2 funty i przewaznie jedlismy ich po 4 na osobe, wychodzi 32 funty. Czyli oszcedzasz kase, masz gwarantowana lepsza zabawe i mniejsza zwale kolejnego dnia. Jezeli chodzi o sposob przyjmowania to w uk bardzo popularne sa 'bomby' czyli mdma zawiniete w kawalek bletki i polkniete, mozna tez wsadzic w to palca i potem oblizac, wchodzi szybciej ale smak jest ochydny, spotaklem sie tez z kapsulkami z duuuza iloscia mdma, czy wciaganiem go nosem. Potwierdzam ze w duzych ilosciach powoduje jakies tam zaburzenie rzeczywistosci typu, przewidzenia (halucynacjami bym tego nie nazwal) , dzwiek wydaje sie metaliczny i czesto kilka godzin wyrwane z pamieci.
Back inna' town
  • 278 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
True, true.. Mdma przyjete donosowo powoduje pociety film, juz przy ilosci 150mg. Ale wrazenia nie do opisania.
I jest inaczej niz z MDA ( nie wiem czemu ApesNS nazywasz MDA jako MDM, nie wiem co to MDM :P), ktore niby wkrecalo sie ponad 20 minut. U mnie MDMA potrzebowalo 6 minut na totalny odlot przy dawce 150mg - fakt faktem, ze ta dawka przerosla moje oczekiwania, i to bylo cos tak niesamowitego, ze nawet nie jestem w stanie tego opisac.
  • 68 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba9458 »
ja jak pzyjmowalem mdma(mdm mda mdea ???) mialem tkz klatkowanie obrazu, spotkal sie ktos czyms takim?? moze tp nie bylo to co mialo byc (efekty jak dla mnie jak po mdma :D)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.