Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 267 / 17 / 0
Też zauważyłem że nożyk się przestał sprawdzać. Wrzucić na 5-10 sec do wody nawet zimnej, wytrzeć, w kartkę jebnąć młotkiem kilka(naście) razy i voila!
Kiedy celem jest brak celu.
Sex, drugs & rap - to mój przepis na życie.%-D
  • 708 / 6 / 0
Te napisy igła łatwo wydrapac ja nawet całe tabsy igła .0.6 i więcej robiłem i zajmowało to nie więcej niż 15 sec
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 742 / 9 / 0
@up Uwierz, że to zależy od partii. Są takie, że robisz tabletkę w 15 sekund a są takie, że ni chuja inaczej niż w wodzie nie zrobisz. Jeszcze spirytusem da rady, ale i moim zdaniem lepiej wodą, bo nie wysuszasz sobie tak rąk, szybciej schodzi otoczka, nie trzeba "doczyszczać" napisasów, bo lekko namoczone bardzo łatwo przyczepiają się do papieru. A nożem rzeźbienie to nie ma sensu w żadnym wypadku...
  • 258 / 2 / 0
ha, to prawda. a ja myślałem że moje zdolności manualne powoli siadają :)
te ostatnie są właśnie jakieś dziwne... kiedyś wystarczył sam nożyk, a teraz... cóż wypróbuje również tą opcje z wodą :)
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 205 / / 0
Każdy tu pisze o przeróbkach ale chyba jak się łyknie tabsy to też zadziała, nie? W końcu one są do połykania i w takiej formie mają uśmierzać ból.
Bania goni banie:P
  • 267 / 17 / 0
Połknąć Majkę to jakby mieć w łóżku gorąca, napaloną szmulę i tylko na nią patrzeć, niby przyjemne to jest ale każdy wie że lepiej puknąć. xD
  • 879 / 192 / 5
Nie do końca. To raczej tak, jakby mieć w łóżku dziewczynę z kiłą, AIDS i całym pakietem innych chorób.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 267 / 17 / 0
Przed AIDS ponoć można się chronić zakładając kondoma na igłę.^^
Ja i tak uważam że warto... No bo co to za ćpun bez hacefała?!
  • 205 / / 0
No ale nie klepnie zjedzone ?
Bania goni banie:P
  • 267 / 17 / 0
Klepnie, z tym że to działanie nawet się nie umywa do tego po wstrzyknięciu. Nawet koda przyjemniej grzeje niż łyknięta majka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.