Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 91 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pandzban »
[quote="Gizmo"]
Ok ten sposób jest ok ale jest tez inna metda otrzymywania N2O z saletry i wtedy nie powstaje nam samo N2O ale także inne związki typu N2 albo silnie trujący NO2 jeżeli natomiast przefiltrujemy cały tan otzrzymany gaz przez wode to trujący NO2 rozłoży się na nieszkodliwe substancje opis reakcji]

NO2 reagujac z woda daje HNO3 i HNO2
2NO2 (lub N2O4) + H2O --> HNO2 + HNO3
gdyby twoja reakcja zachodzila, podtlenek azotu (N2O) mozna by otrzymywac w reakcji NO2 z woda, przez co na swiecie panowalby wiekszy glod bo plony bylyby mizerne.
Uwaga! Użytkownik pandzban nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 14 / 2
dr_green pisze:
Witam, tu strona na której można kupić taniej naboje, 10 za 17zł + przesylka http://sklep.bartender.pl/product_info.php?
Pozdro
Troche drogo, ale wyspecjalizowane do tych nabojow.
http://sklep.gastromer.pl/prod/syfon_do ... 05_536.php
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: podkowa »
najlepiej jest zrobic cos takiego http://img128.imageshack.us/img128/2258/00006780il.jpg od czasu do czasu otwieram sobie po naboju...
UWAGA! Wszystkie moje posty zostały zmyślone i powstają gdy mam nawroty schizofrenii  !
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: anem »
No wreszcie podkowa ukazal nam wynalazek do otwierania nabojow :D Expert jeden:) Ale mam prosbe. Nie opisal bys jak ten bajer skonstruowac i z czego? THX Pozdro!
  • 7 / / 0
[quote="anem"]
No wreszcie podkowa ukazal nam wynalazek do otwierania nabojow ]
jak widac- proste jak swinski ogon
[ external image ]
UWAGA! Wszystkie moje posty zostały zmyślone i powstają gdy mam nawroty schizofrenii  !
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: anem »
dzieki... Pomyslane sprytnie:) Mam jednak jeszcze jedno pyt. Czy gaz nie wydobywa sie szczelinami miedzy nabojem a scianami urzadzenia? Uszczelniasz to jakos czy godzisz sie poprostu na pewne straty? Pozdrawiam!
  • 7 / / 0
[quote="anem"]
dzieki... Pomyslane sprytnie]

srednica rury jest taka ze naboj ledwo sie miesci! A worek na gaz nakladam za otwor do wkladania naboju, przez gwint z tylu gaz nie ucieka straty sa bardzo male
wykonalem chyba 3 takie otwieracze i wszystkie dzialaja do dzis!
jak bedziesz cos takiego robil to pamietaj: z naboju leci parujaca ciecz jest ona bardzo zimna i dopiero rozprezony w worku gaz jest bezpieczny!!!
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: matej_mlody »
WITAM ! INTERESUJE SIE N2O I MYSLE ZE BRAKUJE NAM POLSKIEGO FORUM NA TEMAT GAZU ROZWESLAJĄCEGO. GŁOWNIE BYLY BY TAM OGLNE INFORMACJE O ZAZYWANIU GDZIE KUPIC.. JEST KTOS CHETYNY ZROBIC TE FORUM ZEMNA?
Uwaga! Użytkownik matej_mlody nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
matej_mlody pisze:
JEST KTOS CHETYNY ZROBIC TE FORUM ZEMNA?
Nie. Wyłącz Caps lock.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: gonzek »
matej_mlody pisze:
WITAM ! INTERESUJE SIE N2O I MYSLE ZE BRAKUJE NAM POLSKIEGO FORUM NA TEMAT GAZU ROZWESLAJĄCEGO. GŁOWNIE BYLY BY TAM OGLNE INFORMACJE O ZAZYWANIU GDZIE KUPIC.. JEST KTOS CHETYNY ZROBIC TE FORUM ZEMNA?
A po co? To forum od czego jest? Tworzyć nowe forum tylko dla n2o? ;)
Uwaga! Użytkownik gonzek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.