- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Nof pisze: Cóż, takie miksy mogą się kiedyś skończyć nie na toksykologii a 'six feet under'.Brzmi naprawdę uroczo. Czyli jednak przyjeli wersję z samobójstwem.Iwan pisze: Intoxicatio medicamentosa mixta suicidalis
Zawsze przy celowej intoksykacji tak piszą. Przy przypadkowej bodaj "accidentalis" czy coś w tym stylu...
Iwan pisze:Rozpoznanie: Intoxicatio medicamentosa mixta suicidalis (Relanium, Acodin, Imovane)
Konsultacja psychiatryczna: Pacjent prawidłowo zorientowany, kontakt nawiązuje chętnie.
Także uważajcie co robicie ale ja tam lubię te wizyty na toksykologii bo super opieka i fajnych ludzi można poznać :)
Są tam u was na toksokologii jakieś fajne dziewczyny ? :rolleyes:
PanMuchomor pisze:Ja kiedyś miałem: intoxicatio medicamentosa acuta per os susp.
PanMuchomor pisze:ciekawe miejsce sobie znalazłeś do poznawania fajnych ludzi.
Są tam u was na toksokologii jakieś fajne dziewczyny ?
Niby chcesz tylko się dobrze bawić a tak na prawdę igrasz ze śmiercią. Po kiego tyle wrzucasz w siebie? Tak jak Nof napisał, kiedyś zamiast na toksykologię możesz trafić six feet under. Zamiast mieć przyjemną fazę np. na samym diazepamie to nie wiadomo po co wrzucasz do tego jeszcze zolpidem, dxm i inne świństwa. Nie rozumiem Cię, podobała Ci się twoja zajebista faza z tego mixu?
drag pisze: Bez komentarza Iwan..
Niby chcesz tylko się dobrze bawić a tak na prawdę igrasz ze śmiercią. Po kiego tyle wrzucasz w siebie? Tak jak Nof napisał, kiedyś zamiast na toksykologię możesz trafić six feet under. Zamiast mieć przyjemną fazę np. na samym diazepamie to nie wiadomo po co wrzucasz do tego jeszcze zolpidem, dxm i inne świństwa. Nie rozumiem Cię, podobała Ci się twoja zajebista faza z tego mixu?
"Życie, haha to pieprzony banał
całą swoją kasę szybko przepierdalam w kanał
bo kpię sobie z życia i śmieję się ze śmierci"
PS Leczę się psychicznie o czym już pisałem i co widać na pierwszy rzut oka :)
Peace!!!
Nie zolpidem a zopiklon (choć to prawie to samo)
Aha. Nie pisz, że się leczysz. To co robisz nie ma z leczeniem nic wspólnego.
lucyper2 pisze: Wiesz Iwan, czytając Twoje posty współczuję Twojej rodzinie. Któregoś razu nie będzie nikogo, kto by Cię odwiózł do szpitala.
Aha. Nie pisz, że się leczysz. To co robisz nie ma z leczeniem nic wspólnego.
"Śmierć w tak młodym wieku to pierdolone ostrzeżenie
dla tych co często wpierdalają marzenie
pomieszane z kolorami, wrzucanymi rytmami,
energia nie idzie w parze z tripami
każde marzenie ma inne działanie
więc nie wszystko kurwa naraz bo napewno coś się stanie,
on o tym wiedział i robił to specjalnie
a Wy nie chcecie przecież umrzeć więc róbcie to normalnie..."
Iwan pisze: Może i tak, może powinni mnie znowu zamknąć bo to miało być leczenie (SSRI+Chlorprothixen) a że ja to czasami wykorzystuję robiąc z tym różne mixy to już mój problem (nie obraziłbym się jeśli nikt by mnie nie odwiózł do szpitala, jest mi wszystko jedno; miałem jak narazie 2 próby samobójcze)...W psychiatryku miałem rozpoznanie: zaburzenia depresyjne, osobowość nieprawidłowa (czy jakoś tak) oraz szkodliwe zażywanie substancji psychoaktywnych, lekomania. Ale życie jest do dupy, wolę żyć jak najkrócej ale mieć kilka chwil szczęścia...I jeszcze taka moja przestroga: jeśli czyta to ktoś kto jeszcze nie zaczął sobie brać, niech lepiej nie zaczyna bo może się to gorzko skończyć. Ja już jestem przegrany...
[24 sty 2006, 15:00]
Kodeina + DXM - co myślicie o takiej mieszance ? właśnie zapodałem 150mg kodeiny + 300mg dxm.
Ktoś to już mieszczał i jak było ?
Powód: Scalono.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.