Wieczorem przyjmuję ketrel z pregabaliną aby zasnąć i utrzymać sen oraz mniej myśleć, następnego dnia jestem co któryś dzień lekko przymulony, szukam więc czegoś do śniadania na pobudzenie (dopaminowe jak lewodopa, różeniec itp trochę za mocne, przyspiesza serce i mózg reaguje na to), nalewka z dziurawca, którą piję od chyba 2msc rano też co któryś dzień powoduje nieprzyjmne pobudzenie na które mózg również reaguje. Ciekawe jest to, że raz dzień jest super a raz pół dnia jakiegoś przymulenia bądź pobudzenia, które to stany trwają do wczesnego wieczora i tak mam nawet jak nie byłem na lekach.
Bardziej interesuje mnie działanie przeciwlękowe niż przeciwdepresyjne, gdyż nie mam problemów aby wygrzebać się z łóżka, wyjść z domu czy uważać, że kolejny dzień i cały świat jest do d*py :)
D3 od kilku lat wraz z DHA i EPA do śniadania brane jest. Gospodarka D i S bardzo rzadko ale jest rozlegulowywana :)
Fuzja - 909
Proszę o scalenie z poprzednim moim postem.
Mirtrazapina widzę ma też porządane powinowactwa receptorowe, załtawiłem, wieczorem mirtrę a rana ldopa, takie kombo fajnie "odkęca" i szkody po tym jak głupi dałem namówić się na fluoksetynę, na szczęście nie brałem jej długo. Oczywiście był flak w gaciach i serotoninowa wyjebka i olewka na wszystko. To samo Kanna, po niej dosłownie miałem wszystko centralnie gdzieś. Nadmiar sero ni nie służy.
Niestety sama kurkimna z orotanem litu raczej nie zadziałała.
Sorry, ale ja niewiele z tego rozumiem. Nie znam się na tej terminologii i farmaceutykach.
Mógłbyś mi napisać prostym językiem, jakie środki są tymi antagonizatorami 5ht1a? cut / 909
Będę wdzięczny za odpowiedź. Uratujesz mi życie.
Ty to testowałeś na sobie i pomogło?
Pozdrawiam
zakaz dyskusji oraz pytania o źródła, które mogą podchodzić pod handel - 909
Nie ma reguły
Po roku (ale uprzedzał rok to jest minimum ) jak już czujesz że lek Ci wchodzi jak woda jak gdyby nigdy nic to wtedy zaczyna się przyzwyczajenie: organizm po roku półtora traktuje już taką tabletkę jako nic nowego i uboki mogą zejść.
Ja tak mam biorę wenlafaksyna już półtora roku i już nie mam uboków seksualnych, jestem w stanie normalnie dojść.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.