Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Samotność mi towarzyszy praktycznie od dziecka.
Nigdy nie miałem wielu kolegów, zwykle zawsze sam, 1-2 kolegów z całego życia mam i z którymi staram się kontakt utrzymywać na dzień dzisiejszy.
Mecz oglądam Sam.
Zioło poszło, trochę Tramalu i rolka.. dzień jak co dzień...
Depresja to straszna choroba
Wiecie, to szeroki temat, którego przedyskutowanie wymaga wyłuszczenia rzeczy. Ale akurat nie jesteśmy stworzeni do tego, aby żyć samotnie. Potrzebujemy ludzi do dalszej egzystencji, nawet jak czasem nas wkurwiają.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Teraz ważę 120 kg i tych pseudo kolegów bym mógł złamać jak zapałki. Siłownia i sterydy swoje zrobiły. Niestety pozostały również używki. Sporadycznie ale jednak. Używki zastępuję inną używką i tak w kółko.
W samotności pomagają mi książki. Temat mój ulubiony który mnie pociąga "Podróże Astralne".
Wciąż szukam nowych znajomości, w moim małym miasteczku 40 tyś mieszkańców, pozostali sami starsi ludzie, młodzi wyjechali za granicę dawno temu, zaraz po szkole, ciężko o nowe przyjaźnie.
Internet, fora pomagają mi bardzo i przede wszystkim muzyka.. jestem fanem audio i muzyka mnie bardzo relaksuję :)
A pies czy kot w domu to nie samotność. Jest to pewne dopełnienie, nawet bardzo świetne.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.