Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 98 / 13 / 0
Stary raczej smakosz klasycznej okowity, ale teraz nie może, bo wyniki kiepskie. Za to pamiętam, jak bodaj z dekadę temu jak nie dalej, przykurwił dość gęstego bucha jakiegoś tajfuna z rury, bo kolega akurat częstował w robocie na załadunku. Wypierdoliło go z bamboszy elegancko, nie było co zbierać %-D.
skurwysyny, robione chujem z plasteliny
  • 880 / 363 / 6
Mój stary jest regularnym seksoholikiem. Przez to rodzice wzięli rozwód.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 5776 / 1184 / 43
Pije alko, teraz już rzadziej ale jak się nawali to czasem jest grubo.
tramadol bierze na ból pleców.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8103 / 907 / 0
Przećpał się i zachlał...Zioło, feta, kokaina, alkohol - 53 lata i adios. :halu:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 24 / 2 / 0
Nic oprócz kofeiny
  • 125 / 22 / 0
Kawa i alkohol
what are we to do with an elf ?
  • 81 / 5 / 0
Mój kiedyś się od dopów uzależnił przez znajomych,ogólnie był kiedyś przejebany zero pracy tylko leżenie i oglądanie seriali ale teraz z tego wyszedł i ma dobrą firmę więc +10 do reputacji
Uwaga! Użytkownik Astraldusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 14 / 0
oprócz okazjonalnego alko to pije ok. 8 kaw dziennie
Uwaga! Użytkownik Bordeaux30 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 15 / 2
Parę filiżanek kawy, czasem liczę mu nawet do sześciu takich dziennie. Jeszcze pije piwo praktycznie zawsze wtedy, kiedy ma wolny wieczór bez pracy albo jak nie będzie już jeździł samochodem danego dnia - to się ceni, bo niejeden bezmyślnie wsiada za kierownicę po alkoholu
Raz zrobił jeden wyjątek, mianowicie pojechał mnie odebrać późnym wieczorem kiedy byłam daleko od domu i niefajna koleżanka zostawiła mnie wtedy samą a miałam jakieś 13/ 14 lat wtedy, wypił wtedy parę łyków piwa ale bezpiecznie dojechaliśmy i też fakt, że zrobił to dla mnie i dla mojego dobra bo już była 22 albo 23 :extasy:
Zanim się urodziłam to palił paczkę papierosów dziennie. Teraz w ogóle nie pali (!!!) Podziwiam go w sumie za to, że nie ma żadnych momentów słabości, ale pewnie piwo i whiskey mu tą nikotynę jakoś zastępuje.
Zioła nie lubi, stwierdzam to po tym jak nie podobało mu się, że w moim pokoju często pachniało buchem jak jeszcze byłam w gimnazjum, czyli dobre parę lat temu.
Jeszcze mówił mi, że jak był młody to koledzy mu proponowali wąchanie kleju XDD i im odmówił a ja takie "czemu haha"
Wyślij mi PMkę, a wyjawię Ci, kogo najlepiej unikać : )
  • 336 / 68 / 0
U mnie ojciec pije od swieta, fajki rzucil jak sie ze 35 lat temu,pije malo tak zeby sie nie najebac zeby nie bylo po nim widac, co mi kiedys tlumaczyl ze tak zawsze pil, a ja mowilem mu to po chuj w ogole pic?
Poplynal w pracocholizm, w sumie lepszy niz alkoholizm, dwa lata na emeryturze juz a zapierdala na budowie jak buldozer bo nie moze w domu wysiedziec.
A jego brat moj wujek popijal, fajki jakies ruskie zawsze palill, mlodszy od ojca, i umarl na raka majac 5 dyszek.
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.