Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Podziel się posiłkiem, chamie
13 września 2019Malawariatka pisze: A co lepsze 1P-LSD czy ALD-52? I jak z legalnością takich rzeczy w Niemczech bo chcę to zamówić i trochę benzo z neta i nie wiem czy mi tego Zoll nie zatrzyma i czy nie będzie przypału![]()
Btw. Ja nie zauważyłem podniesionej temperatury
Wczoraj ja i 2 kolegów, każdy zjadł po kartonie. Ja nie spodziewałem się szału bo tydzień wcześniej jadłem 1p, ale oni byli czyści.
Wrażenie kolegów - bez szału, czegoś brakuje i jest duży niedosyt. W ich opinii 1p rownież lepsze. Trip na 1p jest pełniejszy. Ten jest płytki.
A może to taka partia w sumie bo pierwszy zadziałał na mnie, a reszta to juz tak jakos słabiej. poprawności przechowywania jestem pewien w 100%
2 osoby, każda po 3 kartony. Łącznie 300ug. Odczucia: No tutaj juz było coś efektywnego, ale wciąż jak na taka dawkę zdecydowanie za mało. Czuliśmy sie jak po ok. 150 ug 1p, tą różnica, że euforia była zdecydowanie niższa. Oboje stwierdziliśmy, że dobrze, że skończył się materiał do badań, bo nie jest to nasza ulubiona substancja
Wrażenia są płytsze, brak tego „zachwytu”, przy tej dawcę nie było czuć niedosytu, natomiast przebieg tripu jest taki, że się tak wyrażę „średni”.
Wyraźna zmiana myślenia na kwasowe dopiero po dopaleniu.
Warto poznać substancje, może kogoś ona zauroczy. Dla mnie wśród legalnych Na 1 miejscu pozostaje 1p.
07 października 2019123blue01 pisze:
No mindfuck tutaj zdecydowanie mniejszy jest co dla mnie na +++
Na pewno dosyć szybko się degraduje albo partia taka była, bo dałem znajomemu i po jednym kartonie ledwo go smyrnęło - trzymane w lodówce - i jak zajarał to było si.
Tolerancji nie masz na psychodeliki przypadkiem?
I jak z tą temperaturą ciała - nadal tak samo czy to jednorazowe było?
Przy 300ug miałem tak ze stałem na dworze przy 10C i sie pocilem więcej niż bym chciał. Było mi za gorąco w samej kurtce (letniej) i t-shircie. Trwało to około godzinę. Pózniej było lepiej.
Natomiast od czasu do czasu biorę jeden z suplementów diety i wydaje mi się, że tutaj następuje korelacja, bo to w zasadzie drugi raz z tak nieprzyjemnymi odczuciami gorąca a w obu tych przypadkach brałem te pigułki.
Gdy nie brałem to coś takiego nie miało miejsca.
Kolega nie zauważył takich objawów u siebie.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.