...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1067 / 206 / 0
Narkotyki wypalają duszę, to dość powszechne zjawisko. Jest bezduszną wydmuszką, została skorupka, w dodatku smętna. Już po ptakach, sam jeszcze to przyznał. Takie wraki są za słabe żeby się zabić i skrócić agonie. Skad wiem? Sam się wypaliłem. I tak Cie mają w dupie typie. Trzeba dojebać do końca, wysrać z siebie resztki ludzkich odruchów, bo to już dawno nie uczucia. To tylko reakcje na bodźce, wyuczone latami. Pogodziłem się z tym i staram się wyrwać jak najwięcej euforycznych chwil i odcinać sie od smętów, chyba że jestes sado maso to wiesz, każdy ma swoje zajawki. " tylko szaleniec nie polecialby do końca " czy jakos tak
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1179 / 124 / 0
Są jeszcze ośrodki leczenia zamkniętego. Kilka lat abstynencji i człowiek uczłowiecza się na nowo. Wiem, bo miałem kilka ładnych przerwy od narkotyków.

Niestety, nie nauczono mnie jak razić sobie przeciwnościami losu. Byle drobnostka może sprawić, że wraca się do, zdaje się, już dawno zapomnianych ćpuńskich schematów.

Autorze, zapisz się na jakąś terapię! Wiele da się jeszcze odkręcić, ale to wymaga czasu, zapewne lat.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.