Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 55 / 3 / 0
Po stimach się wspomina te najdłuższe stosunki, najlepiej jak dwie osoby są porobione, bo ja jak sam zrobiony to parę godzin np. na 3mmc jak wtedy z moja obecna dziewczyna się bzykalismy to w pewnym momencie mówi, żeby przestać, bo boli ją opór, a ja nie mogę dojść tak samo jak na amf. Seks nawet spox, ale orgazm jakiś taki ni jaki zawsze. Ogólnie seks na stimach średnio udany pomysł często, raz na jakiś czas spox. Zdecydowanie lepiej na marihuanie, zawsze akurat miałem po buchach ciężej niż na trzeźwo dojść, ale jak już moja obecna partnerka zadbaliśmy o siebie bardzo dobrze to najlepsze orgazmy do teraz się pamięta i więcej było w tym uczucia i bliskości niż po stimach zaspokajanie tylko takie zwięrzece. Co nie zmienia faktu, że jak już lajna się zje to mam w kurwe ochotę zawsze odwrotnie niż większość, kwestia też diety pewnie, unikania alkoholu i prowadzenie zdrowego trybu życia na codzień (w miarę).
Uwaga! Użytkownik y0y0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
Pomijając doping hormonalny to u mnie Mix alko i benzo na stimach jestem bardziej zainteresowany dalszym cpaniem %-D teraz z libido jest ogień na hormonach z baclofenem ale niestety nie ma jak w praktyce sprawdzić
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.