Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
25 września 2020DuchPL pisze:
24 września 2020michass90 pisze:
05 lutego 2019eiffel65 pisze:
i każdemu polecam, opiatowcom, alkoholikom, stymulantowco, jaraczom zielska

przy odstawieniu/regenracji koniecznie bierzcie olejek CBD !!! AMEN
Rowniez polecam olejek CBD ! Pomaga
Opisz jego super właściwości ?!?
nie chce mi się wałkować ciągle tego samo :) wpisz sobie w wujka g albo poczyaj tutaj na forum dział CBD.

pozdro Ryju.
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 1934 / 450 / 4
widzisz...mnie chodziło bardziej o to co TY o nim wiesz, bo PONOĆ te "właściwości" wypisane na wójku G ... to tylko chwyt marketingowy.

Czy na forum jest ktoś, kto uświadczył cudownego uzdrowienia czy czegokolwiek po takowym OLEJKU?
DXM
  • 779 / 180 / 0
@DuchPL
Ja uswiadczylem dzialania, mozemy popisac na pw lub w watku o CBD bo to nie jest temat do tego typu rozmow
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 1934 / 450 / 4
pytam z czystej ciekawości, sam chciałbym coś "tego typu" kupić... a spotkałem się z NIEpochlebnymi opiniami na ten temat.
DXM
  • 1667 / 305 / 0
Z tego typu środkami zasada jest prosta - jak coś pomaga na wszystko, to tak naprawdę nie pomaga na nic. Do tego produkty z CBD są dosyć drogie. Ludzie wydając tyle kasy oczekują jakiegoś działania silniej, niż jakby dostali to za 5 zeta od jakiegoś sebixa. Przypomina mi to przypadek Ebenezera Byersa. Był swego czasu "celebrytą" w Stanach Zjednoczonych. Pił Radithor, czyli wodę, która zawierała rozpuszczony w niej rad. Był reklamowany jako środek dobry na wszystko i podobnie jak w przypadku CBD, też wielu ludzi potwierdzało wspaniałe działanie owego suplementu. Niestety, rad jest radioaktywny i odkłada się w kościach, biednemu Byersowi rozpadła się szczęka i wkrótce zmarł od licznych nowotworów spowodowanych promieniowaniem. Oczywiście, CBD nie jest promieniotwórcze, ale czy jego długoterminowe stosowanie jest zdrowe? Dowiemy się za jakiś czas.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.