Ja pocieszam się tym, że to nie jest wyniszczony alkoholik, a w miarę młody gość. Organizm ma silny, więc szanse na krzywdę są minimalne, a i w razie czego matkę ma pod ręką co zadzwoni o pogotowie to go nareperują na detoksykacyjnym i od razu pewnie wysterują na oddział z terapią jakąś. Klucz, że zechciał odstawić. Determinacja jest najważniejsza, a sposoby jakoś dobierze. Byle nie został z tym sam bez pomocy osoby potrafiącej zadzwonić na pogotowie.
marcin05121 pisze:Ludziska a czy możliwe jest że poprostu szybciej metabolizuje benzo przecież ja po takich dawkach powinnem być jeszcze naćpany a tu ścisk we łbie i zajebiste skurcze mięśni.
Wiesz na co się porywasz? Schodziles do zera wcześniej? Będzie dużo, dużo gorzej. A ten Tisercin to co gowno da.
Zajebales klona znowu i wszystko od początku...
Także zgadzam się z WNC. Ja także pasuje z poradami w sprawie Twojego detoksu. Moje zdanie znasz, a zrobisz jak zechcesz. Nie pisz tylko proszę 10 posta, że dzisiaj znowu rzucasz i odstawiasz, a za chwilę znowu zajebiesz 12mg klona, bo takie coś będę o prostu traktował jak ordynarny spam w temacie merytorycznym. W wolnej chwili wydzielę Ci Twój prywatny temat detoksykacyjny i tam sobie spamuj - motywuj się do woli.
Zdrowia. Pax.
---------------------------------
Edit: Wydzieliłem. Znajdujemy się obecnie w dziale detox. DexPL
Nie wiem, czy wcześniej brałeś benzo, bo miałeś lęki - ale powiem Ci tak. Pewnie fizycznie lepiej lub gorzej przeżyjesz. Nie wiem, jak tam będzie z Twoim serduchem, to się okaże. Ale psychicznie? Wszystko to, co dolegało Ci wcześniej, przy tak GWAŁTOWNYM odstawieniu powróci z potrojoną siłą. Ba, nie zdziwiłabym się, gdybyś nabawił się czegoś jeszcze. Człowiek przy odstawce benzo czuje się tak beznadziejnie, te prądy w głowie, drżenia, czarne myśli, bycie fizycznie w dole pełnym mułu...
marcin, idź do szpitala. Tak będzie dla Ciebie najlepiej (jeśli rzeczywiście zrobiłeś ten skok na głęboką wodę).
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.