...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2215 / 1
[mention]wnc1964[/mention]

Ja pocieszam się tym, że to nie jest wyniszczony alkoholik, a w miarę młody gość. Organizm ma silny, więc szanse na krzywdę są minimalne, a i w razie czego matkę ma pod ręką co zadzwoni o pogotowie to go nareperują na detoksykacyjnym i od razu pewnie wysterują na oddział z terapią jakąś. Klucz, że zechciał odstawić. Determinacja jest najważniejsza, a sposoby jakoś dobierze. Byle nie został z tym sam bez pomocy osoby potrafiącej zadzwonić na pogotowie.
  • 272 / 6 / 1
Kurwa matrix jak chuj,we łbie helikoptery,ale jebać to oszukiwałem sam siebie,jeszcze dzisiaj jebnę 12-15 mg i koniec z tym odstawiam,na forum też grałem w chuja byle wzmocnić działanie clona, próbuje się napić kawy przez słomkę ale za to matka mnie pocieszyła "narkoman jebany"
Uwaga! Użytkownik marcin05121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 1
Trzeba jakoś wytrzymać a mój lekarz nic kurwa nie wie na sen dała mi tisercin działanie leku czytałem jej z neta
Uwaga! Użytkownik marcin05121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 1
Ludziska a czy możliwe jest że poprostu szybciej metabolizuje benzo przecież ja po takich dawkach powinnem być jeszcze naćpany a tu ścisk we łbie i zajebiste skurcze mięśni.
  • 195 / 10 / 0
marcin05121 pisze:
Ludziska a czy możliwe jest że poprostu szybciej metabolizuje benzo przecież ja po takich dawkach powinnem być jeszcze naćpany a tu ścisk we łbie i zajebiste skurcze mięśni.
Nie ma chuja że odstawisz na sucho. Pregabalina, baclofen I powolne schodz nie...

Wiesz na co się porywasz? Schodziles do zera wcześniej? Będzie dużo, dużo gorzej. A ten Tisercin to co gowno da.

Zajebales klona znowu i wszystko od początku...
  • 272 / 6 / 1
W chuju to mam wydaje mi się ze z każdą minuta jest coraz gorzej,najwyżej mnie wywioza juz za bardzo zmęczony jestem tym gownem.Tego całego tisercinu nie biorę bo to podobno jakieś dziadostwo trzęsie mną jak chuj ale jak wezmę chociaż 0.5mg to się skończy na 12 a po tej jeździe to 20 pęknie.Narazie tylko mną trzęsie jak skurwysyn..i widzę podwójne,nie licząc bólu chyba wszystkiego
  • 57 / 1 / 0
czy można wrzucić pregabaline aby zmniejszyć dawki eti? lub zastąpić wieczorną dawkę eti pregabą już bym wtedy obciął pół dawki. trzeba powoli ogarnąć to gówno....
  • 1277 / 130 / 0
@marcin05121 jedyne efekty jakie będziesz miał to lęk gniew,agresja zamartwianie się bezsenność . Tylko ja pierdolę człowieku to wszystko masz przez własny kaprys co bohaterem , męczennikiem chcesz zostać? To mój ostatni post w tym temacie do Ciebie .
  • 4603 / 2215 / 1
Marcin. Zapieprzaj na SOR - mów im jak jest. Niech wiozą na detoksykacyjny do prychiatrycznego i tam odstawiaj pod opieką fachowców. Oszczędzisz sobie i nam wszystkim niepotrzebnych nerwów i nie będziemy robić spamu w temacie, bo tylko demotywujesz ludzi, którzy chcą potencjalnie odstawić, a czytając co piszesz przestraszą się i do końca życia zostaną w tym gównie.
Także zgadzam się z WNC. Ja także pasuje z poradami w sprawie Twojego detoksu. Moje zdanie znasz, a zrobisz jak zechcesz. Nie pisz tylko proszę 10 posta, że dzisiaj znowu rzucasz i odstawiasz, a za chwilę znowu zajebiesz 12mg klona, bo takie coś będę o prostu traktował jak ordynarny spam w temacie merytorycznym. W wolnej chwili wydzielę Ci Twój prywatny temat detoksykacyjny i tam sobie spamuj - motywuj się do woli.

Zdrowia. Pax.

---------------------------------
Edit: Wydzieliłem. Znajdujemy się obecnie w dziale detox. DexPL
  • 609 / 16 / 0
marcin, to jest jakieś nieporozumienie? W wątku głownym pisałam Ci, że Twój pomysł jest kretyński. Ale wolałeś posłuchać innych, którzy polecali Ci równie mocne zejście (pol90 i nagłe odstawienie z 12 do 4). Przy tak wysokich dawkach odstawia się stopniowo. Albo przynajmniej z zapleczem lekowym.

Nie wiem, czy wcześniej brałeś benzo, bo miałeś lęki - ale powiem Ci tak. Pewnie fizycznie lepiej lub gorzej przeżyjesz. Nie wiem, jak tam będzie z Twoim serduchem, to się okaże. Ale psychicznie? Wszystko to, co dolegało Ci wcześniej, przy tak GWAŁTOWNYM odstawieniu powróci z potrojoną siłą. Ba, nie zdziwiłabym się, gdybyś nabawił się czegoś jeszcze. Człowiek przy odstawce benzo czuje się tak beznadziejnie, te prądy w głowie, drżenia, czarne myśli, bycie fizycznie w dole pełnym mułu...

marcin, idź do szpitala. Tak będzie dla Ciebie najlepiej (jeśli rzeczywiście zrobiłeś ten skok na głęboką wodę).
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.