Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 450 / 26 / 1
07 października 2017lolek555 pisze:
za Acodinem pakowanym po 30drażetek w cenie 4,50zł
...i klepiącym jak Pan Bóg przykazał. Oh, rozkleiłem się :`(
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 4978 / 874 / 0
3mmc , 5mapb.
  • 1425 / 81 / 0
  • 8103 / 911 / 0
10 października 2017hess pisze:
MXE
ooo MXE to bylo cos.Piekne tripy mialem na tym. :heart:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 594 / 34 / 0
07 października 2017UJebany pisze:
Widac ze duzo osob teskni z ketonami.
Jaki kraj taka tęsknota %-D
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / 14 / 0
o mamuniu jak ja tęsknię za kokolino ze smarta co to był za wytwór boży i dlaczego klefedrony zastapily tego swietego graala

gdyby tylko ktos mi powiedział jaka piperazyna w tym siedziała to sam bym sobie wyprodukował takie oldschoolowe kokolinko exclusive ah
07 października 2017london5 pisze:
Może nie tyle za ćpaniem, jak za tamtym życiem, tamtym s&s.

A taki temat już był.
też prawda, tego niestety nie uda mi sie zsyntezować
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 253 / 40 / 0
Detoksuję się od opio-benzo-ketony i.v. Dopuszczam teraz tylko piwo i akodyn, ale czuję jak mnie to odkleja. Tęsknię za najedzeniem się kody i przypierdoleniem NEPa w kabel na peaku. Kurwa, orgazm to był. Ale nie mogę :-( Zajebisty był też tramal z kodą i klonikiem dla smaku. Ale najbardziej piorunujące ciśnienia mam na ten jebany keton.
  • 8103 / 911 / 0
metylokatyonon
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 29 / 3 / 0
kokolino, pseudobaka pod nazwą "duszek" ze stacjonarek; p
Uwaga! Użytkownik chorowitypiotrus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 179 / 0
Cocolino przed delegalizacja to był mefedron, po delegalizacji pierwszej mieszanka etylofenidatu i pentedronu. Tez tesknie za zdelegalizowanymi ketonami, glownie za NEB-em podawanym iv czy mixem pent+3mmc czy neb+3mmc iv.
mój mail: maykel855@gmail.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.

Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.