"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Niepotrzebne to było. Klepsydra.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
26. Niedaleko pada blister od apteki.
01 października 2017JSC pisze: nie znasz klasyki polskiego kina edukacyjnego?
http://www.filmweb.pl/film/Niedaleko+pa ... 977-386558 Niedaleko pada jabłko od jabłoni
"Czterech grzejników i pogrzeb"
"Tańczący z Blistrami"
i jeszcze "Władca Pierścieni: Drużyna Blistra" jest dobry ;)
Ankieta by się przydała bo nie mogę się zdecydować na jeden tytuł ;)
01 października 2017CodeineCups pisze: 1 Kolekcjonerzy pustych blistrów
26 Niedaleko pada blister od apteki
9. Tańczący z Blistarmi
13. Dawno Temu Pod Apteką
No w końcu jakaś zmiana.
Halo halo, najlepiej jakbyscie jednak wybierali po jednym pomyśle :-)
21 Trzy kolory: Purpura
17 W odmętach sulfoszlamu
1 Kolekcjonerzy pustych blistrów
8 Czterach Grzejników i Pogrzeb
14 Władca Pierścieni: Drużyna Blistra
29 Łap nody i wygrywaj nagrody
2 Rozmowy w aptecznej kolejce
26 Niedaleko pada blister od apteki - [mention]jezus_chytrus[/mention] liczy się?
9. Tańczący z Blistarmi
26. Niedaleko pada blister od apteki.
Chyba mamy zwycięzcę. Niech jednak trwa to chociaż dobę , żeby uniknąć pisku pominiętych osób. Jutro koło 13.00 zamknę temat.
I jeszcze jedno. W tym czasie możecie samodzielnie wybrać okładkę, podobnie jak w obecnej knajpie. Jeśli macie jakieś fajne opio lub niekoniecznie grafiki to śmiało.
[mention]jan potocki [/mention]czuj się mile widziany w zabawie :-)
Autor wygrywajacej jak do tej pory 26 to [mention]Oriana[/mention]
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
01 października 2017Hexe pisze: Kurwa. Zróbże tę ankietę, bez kitu łatwiej będzie. :D
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.