Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
Zdarza ci się
Tak, (prawie) zawsze
34
56%
Tak, czasem
20
33%
Nie lub prawie nigdy
7
11%

Liczba głosów: 61

ODPOWIEDZ
  • 581 / 77 / 0
Teraz mi schizę wkreciles i bede zaraz biegl po sylimarol do apteki a jutro do labu transaminazy robic!! %-D
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5172 / 905 / 0
A macie tak, że jak jesteście w barze i patrzycie na alkohole w barku za barmanem. Takie świecące . kolorowe to wam sie morda sama śmieje i czujecie się wybornie ?? :) Alkoholikiem akurat nie jestem, ale ta oprawa mi sprawia radość.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 349 / 8 / 0
Ja po stimach zawsze mam w momencie rozpoczęcia ładowania się odczynnika parcie na kibel i w 95% przypadków po pierwszej dawce kończę na kiblu.
Jestem zdania, że tu odgrywa dużo nasza dopamina i psychika. Otóż jak zaplanuje sobie tripa na psychodeliku na dany dzień to tego dnia kiedy mam tripować mam identyczne parcie na kibel jak w momencie ładowania się wszelakich stimów. Po zażyciu sajko już nie mam z czego się wypróżniać co jest nawet lepsze :D Albo jakieś stresujące, ważne wydarzenie danego dnia. Coś przed czym czujemy stres, skrajną ekscytacje. Organizm reaguje na to jakimś rodzajem stresu i chce się przygotować tak jakby do tego wydarzenia. Są historie o ludziach, którzy zesrali się ze strachu. Dlaczego? Ponieważ organizm zrzuca z siebie niepotrzebny balast. Miał ktoś z was tak, że podczas treningu na siłce nagle zachciało wam się srać? Organizm się pozbywa tego co niepotrzebne mu w danej chwili. Dziękuję :D
  • 538 / 66 / 0
21 sierpnia 2017ledzeppelin2 pisze:
A macie tak, że jak jesteście w barze i patrzycie na alkohole w barku za barmanem. Takie świecące . kolorowe to wam sie morda sama śmieje i czujecie się wybornie ?? :) Alkoholikiem akurat nie jestem, ale ta oprawa mi sprawia radość.
Obecnie jestem na etapie, że tylko pomyślę "alkohol" to zbiera mi się na wymioty. :-( Ale jestem wielkim anyfanem alkoholu (oczywiście jeżeli o mnie chodzi)
21 sierpnia 2017pomasujplecki pisze:
To co piszesz to są psychologiczne reakcje stresowe i mogą nie mieć specjalnego uzasadnienia w stanie zdrowia. Ja dostaje skurczu przełyku prowadzącego nawet do odruchu wymiotnego czując intensywny zapach ketonów, szczególnie tych chlorowych, skacze mi też ciśnienie i czuję nerwowość. Na smak thiocodinu pompuje mi się balon w żołądku i przy zapodaniu większej ilości zdarzyło się przy aplikacji rzygać. To się wyrobiło po jakimś czasie, na początku w okresie fascynacji nawet mi smakowało.
Myślę, że sranie może być reakcją stresową, ale odnoszę wrażenie, że po prostu mechanizm działa identycznie jak przy podnieceniu i tak naprawdę ciężko to odróżnić. Mało tego. W tej kwestii nie ma to żadnego znaczenia jeśli i tak się planujemy szczerze naćpać :cheesy:
No i pięknie. A ja już zmartwiony że ciało mówi nie, a umysł tak xD Teraz mogę ćpać spokojnie z czystym sumieniem, dzięki.
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 3239 / 552 / 0
@up
Zapomniałem dodać "JESZCZE" %-D
Faktycznie co za paradoks że nawet organizm czasami staję się mądrzejszy od uzależnionego mózgu i zaczyna mówić swoim językiem "nie krzywdź mnie chuju" :old:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 174 / 11 / 0
Stymulanty powodują niekontrolowane skurcze mięśni, w tym brzucha.
Jelita skręcają się (zapewne z nienawiści), żołądek się kurczy.
Nerki pracują w pocie hmm... czoła, żeby wydalić to kurestwo z organizmu jak najszybciej.
:old:

Edit: Można po zażyciu tego ścierwa :nuts: zjeść nospę.
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 15 / 2 / 0
Stimy przyśpieszają perystaltyke jelit to wiadomo od dawna ale ciekawi mnie co stoi za tym że już kreśląc dzidke (jeszcze nie spożyte nic) ciśnie mnie zawsze na kupke
Uwaga! Użytkownik krawczykowa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 11 / 0
Psychika :rolleyes:

Uprzedzam wszystkich kontynuujących ten wątek. Nie róbcie spamociągu z "niby" tak trywialnego tematu jakim jest "Wylot na kibel po stymulantach". Już pierwsza partia warnów poszła. To nie knajpa! /black goku
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 5 / 2 / 0
Siema, ja z pytaniem czy wylot na kibel i załatwienie obu spraw zmniejsza jakkolwiek działanie pacha?
  • 4925 / 859 / 0
Nie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.