Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 373 / 151 / 0
Potwierdzam realność moderatora Tomka :)

Napisał mi on abym przekazała, że autorka dużo dodała od siebie i podkoloryzowała wywiad i niektóre rzeczy są nieprawdziwe.
  • 155 / 3 / 0
Pisałam komentarz, aż mnie jakiś pushup XD wywalił.

Wiec w skrócie napisze...
Artykuł niemoralny i zachęca do szukania podejrzanych klubów w celu narkotyzowania się...
"granat odbezpieczony, wyciągnięto zawleczkę ".

Ps. Wiele salonów tatuażu ma wejścia jak do podejrzanej speluny xD.. Aż strach wejść...

Nie wiem czemu ale czuje, że nie powinnam tu pisać... Jakbym nie miała kompetencji... XD
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 232 / 16 / 0
no nie wiem czy to taka dobra reklama %-D
TOMUŚ TO NA PEWNO NIE TY JESTEŚ TYM NARKOMANEM MODERATUREM NA FORUM DLA NARKOMANÓW CO TO HEROINE BIORĄ SIĘ OGŁUSZAJĄ I W KLUBACH SIEDZĄ
tomasze ćpuny w całej polsce cierpią pewnie katusze
  • 3571 / 581 / 1
tomek ma pewnie na imię gracjan i jest rudy.
Ogólnie to fajnie sie czyta, ale czuć, że autor trochę puścił wodze wyobraźni tudzież tu coś dodał, tam coś wyolbrzymił...
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 131 / 15 / 0
Astrologowie zapowiadają artykuł o dragach na wyborczej, liczba użytkowników darkmarketów zwiększa się.
My mind craves nectar day and night
Like a blue lotus floating on the sea of love
  • 3854 / 315 / 0
Byłbyś śmieszniejszy, gdybyś użył Painta.

A poza tym, to bardzo elastyczny cytat. Można nim kręcić w dowolnym kierunku. To jest tak zwane naginanie faktów.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 879 / 190 / 5
Mamy na forum moderatora Tomka ale on tego nie powiedział. Gdyby nie aired bym myślała że takiego wywiadu nigdy nie było.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.