Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3651 / 999 / 2
12mg 2C-P (standardowo uczucie bycia nad ziemią z 30cm), a następnie dowalone (1,5h przed wyłączeniem fraktali )gdzieś okolo 150-250mg etylokatynonu = postrzeganie przez ściany i przemieszczanie się w przestrzeni wielowymiarowej. W sumie to bardziej było jak Interstellar jak ten gościu na końcu latał między wymiarami w przestrzeni tesseraktu. Polecam, jak ktoś rzeczywiście chce poczuć się jak kierowca bombowca. Normalnie chyba po niczym takirgo przyśpieszenia nie przeżyłem. Ciekawe, co by było, gdyby zamiast etkata użyć metkata :->>>

ale obawiam sie ze pikawa by nie wyrobila
sky is the limit
  • 611 / 81 / 0
Indica w czwartym dniu ciągu ketonowego czy czeski jazz po palonym brownie. To jest lewitacja!
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 17 / 1 / 0
Po 1p LSD brak czucia w calym ciele a co z tym idzie nie czulem nóg. Uczucie jakbym latał. Chodzilem normalnie ale nie czulem ze chodze ^^
  • 57 / 5 / 0
Ja tak mam po jakiejs bialo-krystalicznej mieszance ktora jest u mnie na rynku. Ale musze dopalic to fake haszem i wtedy jest git. :)

scalono - polymerase

Prosze o scalenie

A jak ide w takim stanie do lekarza to dostaje co chce %-D

scalono - polymerase

ibogaina jeszcze i tramal pierwsze razy. Fruwalem z lozkiem i koldra.
  • 1066 / 158 / 0
po MXE miałem uczucie że unoszę się nad łóżkiem i "wiszę" pod sufitem :) oglądałem się dookoła i faktycznie leżałem nad łóżkiem tuż pod samym sufitem :D patrzyłem na dół łóżko było puste :D

Po LSD uczucie że jestem duszkiem i latam 50 cm nad ziemią :D sunę a nie chodzę ;)
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.